Zdravím,
mám notebook Sony Vaio VGN-CR31Z s vypalovačkou Pioneer DVR KD08. Asi před půlrokem jsem si nainstaloval Windows 7, měsíce po instalaci vyplavočka stále vypalovala, teď, když vypalování má začít tak ani nezačne a disk vyjede, že vypalování se nezdařilo. Nevím co se s nís talo, notebook už je po záruce. Zkoušel jsem jiné vypalovací programy, i ten windowsácký a vždycky při startu se to sekne a neprojde. CD jsem vypalovat nezkoušel, jde o DVD. Je už na odpis nebo se dá ještě něco dělat? Koukal jsem na stránky Sony a chtěl stáhnout firmware, ale ten jaksi neexistuje, protože k mému notebooku tam žádný není, a ten který tam uvedený je nepasuje a nenainstaluje se. Ale firmware bych vyloučil, když už jsem byl schopen DVD vypálit po instalaci sedmiček. Může mi někdo poradit co s tím?
Pokud už tedy odešla, je možné koupit a vyměnit ji za novou?
Díky moc.
Vypalovačka Pioneer přestala vypalovat
Re: Vypalovačka Pioneer přestala vypalovat
Tak vypalovačky vydrží zhruba 2-3 roky, podle používání ...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypalovačka Pioneer přestala vypalovat
Vyměnit samozřejmě jde, ale nejspíše jen v servisu, protože nevím zda je jinak k sehnání pro uvedený notebook.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”