Rád bych ti pomohl, ale nevím jak. Píšu ti vlastně jen proto, abys věděl, že tu jsem, ale když něco nevím, dělám, že tu nejsem. To je takovej blbej zvyk z puberty (moje děti jsou v tom o fous lepší než já). Přijď s nějakým HW problémem a jsem připravený ve frontě s radou
To seitec:
1) +/- 13 GB volnýho místa, ale myslím, že to vliv mít nebude, pže na tom stejným komplu mi to pod Win Server 2003 funguje 2) Sem přihlášnej jako admin
To karlos:
dík moc Však já sem to tak nemyslel
Moc v tom nemám jasno, ale Virtual CD/DVD/ROM -> Set number of device -> mám zaškrtlou trvale 1. A jinak vše spouštím DAEMON a [ F] a běží mi to.
Píšu alespoň jak to mám, protože mi to dělal kamarad a tak nevím jesli ti to pomůže.
Ted nevim taky jestli to spravne chapu ale jestli chces pracovat (pripojit disk) tak vubec neni duvod menit Virtual CD/DVD/ROM -> Set number of device.... staci dat Virtual CD/DVD/ROM -> Device :0 []....-> Mount image
To seitec & Doktor 1:
Ale ještě předím musím ten virtuální disk vytvořit (Virtual CD/DVD/ROM -> Set number of device -> a musím vybrat počet mechanik [1 drive, 2-4 drives...]) a v tom je problém. Já tam nemám ještě vybraný to "device" co vy už vybíráte jako číslo 1 Když se mi tohle pod Win Ser. povede, tak už jedu jako vy (Virtual CD/DVD/ROM -> Set number of device -> číslo 1), jenže prostě pod XP mi to nejde vytvořit vůbec
Zkus se podivat do "Spravce zarizeni" jestli tam nemas zakazane ty mechaniky.A kdyztak si zkus stahnout nejaky novy ovladac na SCSI zarizeni a ASPI.Nejsem profik,ale mozna to zabere !
No tak tohle se mi taky stalo, vždy při udělání virtuální mechaniky, se mi restartoval comp. Ale pak to přestalo. A myslím tím že to bylo jak jsem si z auktualizoval kompletně Windows.
Zkus se podívat, jestli se něco neobjevilo v adresáři Windows\Minidump. Jestli, jo, tak by to mohly být informace k problému, který způsobil selhání systému.
Dobrý den mám takový problém. Problém je takový že když si zapnu počítač a pak se koukám na videa/hraju hry tak z ničeho nic se mi počítač restartuje ale potom celý den jede v poho.
Byl bych rád za každou radu.
Poslední příspěvek
Pokud máš osazené 2 kusy RAM, tak zkus každou samostatně. Jestli máš jednu, tak zapůjčit jinou.
dokážete mi poradit nejlepší SSD Sata disk 1 TB v poměru cena/výkon, který má největší pravděpodobnost se nepokazit?
Byl by to druhý disk do počítače, který má desku MSI B450-A PRO MAX, která ma jenom jeden M.2 slot, proto hledám Sata disk....
Poslední příspěvek
Taky jsem to řešil a nakonec jsem koupil 2TB Samsung 870 EVO. Cena 3700,- u Alzy. Měli na ně zrovna akci, tak jsem moc dlouho neváhal. Doufám, že mi nějaký čas vydrží.
potřeboval bych poradit s výběrem externího disku na fotky. Potřeboval bych, abych tam v nějaké decentní rychlosti nahrál několik stovek GB fotek a zároveň se nemusel strachovat, že mi ten disk za pár let klekne. Nejsem si úplně jistý, jak...
Poslední příspěvek
:offtopic: Že ty si to odkukal odo mňa? :lol:
U mňa - originál je jednom disku, 1. kópia na 2. disku (mám dva v NB), 2. a 3. kópia na dvoch ext. diskoch a 4. a 5. kópia na dvoch cloudoch. Niekedy to ide na nervy - ale pocit, že máš svoje dôležité...
Zdarec lidi, chtěl bych si jen potvrdit zda má domněnka je správná. A to ta že mi nejspíš chcípá plotnový disk. Dneska se mi totiž stalo že se disk po zapnutí PC neukázal v nabídce a nereagoval ani po přepojení kabelů. Musel jsem jej ve Windowsech...
Poslední příspěvek
Muze byt vadny disk.
Ze SMART neukazuje zadnou chybu neznamena, ze disk je v poradku.
Potřeboval bych dokoupit ssd m2 disk, klasika, na nějaký soubory a hry.
Doba je zlá, tak koukam na kazdou korunu, nechci se nechat zlákat krasnyma slůvkama od prodejců, tak ma otázka zní,
Bude v tom opravdu velký rozdíl, mezi těmito disky...
Poslední příspěvek
bude-li váš problém zdárně vyřešen, nezapomeňte celé téma označit za "Vyřešené" (kliknutím na ikonku "fajfky" v pravo).