Dobrý den, právě přes mail komunikuji s technikem mého nestabilního připojení a on chce vědět, jaké mám pásmo připojení-zda 2,4 GHz nemo 5GHz. Můžu to JÁ nějak zjistit? Díky za odpověď.
Petr
jak zjistit pásmo připojení?
Re: jak zjistit pásmo připojení?
No tam jsem to právě nikde nenašel, je tam něco napsáno jen o anténě, u které je - 12db, jinak jen tarifní program-64/192 kbps.
Nic jiného tam není.
Nic jiného tam není.

-
- Pohlaví:
Tak to ti neporadím, možná by se to dalo určit podle typu antény, ale udivuje mne, že to neví ten technik. Ten to tam musí vidět.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže to je technik firmy od niž máš to připojení, tak by to měl vědět. Podle rychlosti soudím, že 2,4 GHz, protože se mi nezdá ta malá rychlost.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pomalu mi s tím poskytovatelem dochází trpělivost(neschopnost informovat klienty o poruchách, neberou telefony), jsem zvědavý, jak mi odpoví, zkrátka je asi líný se přesvědčit, že net opravdu blbne a neustále-už přes týden, po mě chce různé údaje ze smlouvy, aby na dálku zjistil, co tomu je-nejdříve chtěl jen IP adresu, tak jsem mu ji poslal, 3 dny se nic nedělo, tak jsem mu zase napsal, a dnes po mě chce pásmo připojení. Takhle se starají o zákazníka...
I tak díky, mějte se.

I tak díky, mějte se.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jim tady udělej "reklamu". O jakou firmu se jedná?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen pro zajímavost - co to je za firmu? Jinak podle dotazů to snad ani nemůže být technik firmy, protože údaje na které se ptal má firma k dispozici.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Jedná se o firmu Wellnet Jiřího Vláčila, internet poskytuje převážně v Olomouckém kraji. Bydlím v malé vesnici(500 obyv.), když se tady před 3 roky objevili, všichni byli nadšení a hromadně začali používat. Takže najednou bylo připojeno 40 domáctností. Všechno bylo OK, ale ta jejich neschopnost, jak jsem psal výše, a ještě příchod nové zdravé konkurence, donutil lidi od nich odcházet a nyní je k Wellnetu připojeno cca 10 domáctností, proto asi nemají zájem jezdit sem k nám na dědinu něco opravovat. Dávám lhůtu do konce července, pokud sem od nich někdo nedojede nebo se stav netu nezlepší, přecházím ke konkurenci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2754
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 23:01
-
- 0
- 3007
-
od neytos
06 lis 2024 11:43
-
- 8
- 3278
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4784
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 3659
-
od Fargotroniac