Kdyby někdo poradil,tak předem moc děkuji.
připojení na nb funguje občas a na pc pořád!
připojení na nb funguje občas a na pc pořád!
Čau všichni.Mám takový problém a potřeboval bych poradit,jestli někdo bude vědět.Mám připojení přes modem(kabel.televize).Od minulého týdne mi to nějak blbne.Když zapojím kabel do nb,tak mi to buď celý den šlape normálně(připojím se úplně normálně na net),nebo se nepřipojím celý den vůbec!Když zapojím kabel do stolního pc,tak mi to šlape pořád!
-
guest
- Pohlaví:

Re: připojení na nb funguje občas a na pc pořád!
Zeptej se provozovatele zda nefiltruje MAC adresy. Pokud ano, musel bys mu ještě nahlásit MAC adresu notebooku.
To by je filtroval jenom občas?Připadá mi to,že mi to jeden den funguje normálně a další den vůbec(nevím to přesně)!Ještě prosímtě co to je MAC adresa?Díky
-
guest
- Pohlaví:

MAC adresa je TOTO
Když to provider filtruje dělá to různé skopičiny. To znamená, že ten internet nejde vůbec, anebo je nespolehlivý. Mám tu počítač, kde se internet vůbec nespustí a druhý má nestabilní, neustále se měnící rychlost. Za zeptání nic nedáš. U novějších síťových karet mužeš tu adresu změnit.
Když to provider filtruje dělá to různé skopičiny. To znamená, že ten internet nejde vůbec, anebo je nespolehlivý. Mám tu počítač, kde se internet vůbec nespustí a druhý má nestabilní, neustále se měnící rychlost. Za zeptání nic nedáš. U novějších síťových karet mužeš tu adresu změnit.
Tak zítra to asi nestihnu,ale v pondělí nebo v úterý se tam skočím zeptat!Zatím teda díky a čau
Tak jsem si ještě všiml,že mi to píše chybu u síťových adaptérů!Tak jsem ho odinstaloval a nainstaloval znova.Teď mi net jde,tak ještě zkusím počkat do zítra,jestli to třeba neblblo tímhle.Jinak zkočím na tu kabelovku,zeptat se na tu MAC adresu!Čau 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Občas nefunkční touchpad po zapnutí/probuzení laptopu
od Micmen » 21 črc 2025 20:34 » v Problémy s hardwarem - 1
- 9462
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
23 črc 2025 08:49
-
-
- 19
- 6698
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 7526
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 0
- 3488
-
od neytos