Dobrý den, dostal se mi do rukou použitý dotykový Notebook Acer TravelMate C110 Model MS2133, Notebook je funkční, ale mám problém z HDD. Když sem ho dostal tak tam žádný HDD nebyl, sehnal jsem si HDD Sata II i P-ATA, ale ani jeden tam nepasuje, zjistil jsem že je potřeba nějaká Redukce nebo konektor, ale nic jsem na netu nenašel, jsem už bezradnej. Pomůže mi někdo?? Potřebuju vědět co a kde se to dá koupit/objednat. Nebo nemá doma někdo něco takového na prodej?? Děkuji moc všem
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ne, SATA disk tam nedáš, Tvůj notebook je jen pro IDE disky. Zda se dá sehnat na českém trhu nevím, spíš dost těžko, navíc k němu potřebuješ ještě rámeček, ve kterém je HDD usazen a který patrně taky nemáš Obrázek Ti najde Google, ale sehnat ho bude taky problém.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dobrý den,
i na mne padla nostalgie a rád bych si pořídil počítač na starší hry. Jednu sestavu doma mám, ale na tu už dost dobře nejde nainstalovat OS Windows XP.
Proto bych rád počítač, který bude na tento OS jako dělaný a zároveň v klidu zvládne...
Poslední příspěvek
A co to mas doma za vykrik moderni techniky? XP jsou podporovane jeste na Sandy/Ivy.
Mám problém s připojením vzdálené síťové jednotky přes VPN. Jedná se o připojení na NAS v kanceláři. Když jsem na připojený na WiFi přes hotspot na mobilu, a posléze na VPN, tak vše jde bez problémů. Problém nastává ve chvíli, kdy namísto...
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
Budu muset na nové adrese zřídit nové připojení k internetu a bohužel tam zatím není optické připojení. Chtěl bych tedy požádat o pomoc s výběrem, protože v tom nejsem tak moc zkušený.
1. Možnost připojení od T-Mobile technologií DSL o...
Poslední příspěvek
Tak pokud je to určitě gigabit, tak by nemusel být špatný. Popis jednou uvádí gigabit a jednou jenom 100, tak nevím.
Dokázal by jsi mi poradit i jaký kabel použít? :-)