potreboval bych spojit pomoci wifi dva kamarady, mam na strechu sveho panelaku priveden 1xutp a vic jich tam jiz nedostanem, spatne stoupacky a je to pres 3 patra paneloveho domu, prvni je vzdalen cca 60m a presne na druhou stranu s druhym cca 4km. Nevim co mam umistit ke me na strechu aby to prijmuli oba dva.
Chce to jen dobrou směrovou anténu (nejspíš s parabolou) a přímou viditelnost. Ale to, že vidíš druhý bod těsně nad překážkou je špatně. Musí být výše. jelikož signál nevytváří paprsek, ale spíše hodně protáhlý pytel. Co je v tom pytli, tak silně snižuje sílu signálu. Pokud do toho trochu vidíš, tak tady si můžeš spočítat parametry. (je tam vidět i "pytloidní" tvar signálu)
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
dik za reakce, jeste abych upresnil na oba vidim ze strechy primo bez prekazek, ale jeden jde jednim smerem a druhy je presne na druhou stranu, tak prave nevim co dat ke me na tu strechu aby to chytil i ten na druhy strane vzdalen tech cca cca 60m
Dobrý den,
tvořila jsem hru ve Scratch a mám již většinu dle zadání ze školy splněnou. Chybí mi tyto dva body doplnit. Prosím, poradil by mi někdo. Posílám PrtSc celé mé hry.
1) Při 50 získaných bodech se ve hře objeví další kompostovatelný...
Poslední příspěvek
Dobrý den,
prosím, mohl byste mi ještě poradit se zpomalením objektů. Hru mám již kompletní. Vše funguje podle Vašich instrukcí. Poslala jsem Vám na email hru. Prosím, byl byste ochotný jen ji zkouknout? a případně napsat jak ji zpomalit?
Přeji...
Dobrý den, prosím,... mohl by mi někdo poradit, jak vytvořit jednoduchou hru ve Scratch dle těchto instrukcí? je to hra co má vytvořit dcera do školy a nevíme si s tím moc rady abychom hru rozpohybovaly :-(
Třídění kompostovatelného odpadu:
1) K...
Poslední příspěvek
Dobrý den, podařilo se nám něco vytvořit. Pokud byste na hru mrknul, byly bychom moc rádi. Mohu nějak nasdílet nebo poslat Prtscrn?
Dobrý den,
prosím, mohl by mi někdo poradit. Resp. mrknout na tři obr. v příloze? Jeden obr. je zadání ze školy. Druhý obr. je to, jak jsem úkol vyřešila já, žlutě označeny jsou mé výpočty. A třetí obr. je foto k této síti, které jsme dostali....
Poslední příspěvek
Doufam, ze tam nejsou i SQL dotazy - protoze tam je casto akceptovan jediny spravny format zapisu,
takze lze zplodit mnoho ve skutecnosti funkcnich odpovedi, ktere ale nejsou akceptovany.
Tedy clovek vi, ze to ma 100% spravne, v testovacim...
čtu na internetu o Wifi standartech 5,6 a těch úžasných rychlostech, vše samozřejmě za nutnutnosti využití pásma 5 GHz.
Bydlím v rodinném domě a za první betonovou zdí už 5 GHz nemá signál, nebo je rychlostí na úrovni 2,4.
Jak to...
Poslední příspěvek
presne tak, presny pokryti ani v zavislosti na spouste faktoru (material zdi, sirka zdi, tvary atd atd atd.) v podstate ani uplne rict nejde.
Muzes pripadne zkusit dokoupit dalsi R315 v mesh modu a uvidis no, zahradu mam pokrytou do pulky a dal to...
Zdravim vas. Potrebujem od vas poradit.
Prepojil som pc bezdratovo z tv. Cez wifi a sreen mirroring.
Lenze je problem ze mi to seka a laguje.
Moj pc je novy silny. ale moja tv je z roku 2014 a na nej mi ten bezdratovy prenos seka. Ale ja chcem...
Poslední příspěvek
Samozrejmne ze ne. Bezdratove spojeni bude mit vzdy zpozdeni.
U filmu bude pouze horsi kvalita obrazu, zpozdeni nicemu nevadi, hry ale budou kvuli zpozdeni nehratelne.
Pouzij HDMI kabel, pokud je aktivni, muze mit i 20 metru a vice.