Není k dispozici žádné připojení
Není k dispozici žádné připojení
Zdravím, mám problém ohledně připojení k síti a nevím si s ním rady. Věc se má tak. Počítač mi hlásí, že nejsme připojen k žádné síti při tom internet funguje bez problému, zkoušel jsem ručně zapnout v nastavení sítě funkci pro rozpoznávání síti, ale při kliknutí na tlačítko zapnout se nic neděje, restartování sítě, které nabízí pomocník při problémech také nefunguje. Zdá se, že nemám žádný problém, když internet funguje a vše je jak má, ale díky tomu, že počítač hlásí nepřipojeno,mi nechodí aktualizace, které by mohly být řešením dalšího problému, což je to, že mi některé stránky na internetu začaly hlásit, že mé připojení není soukromé (NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID). Při tom jsem tyto stránky na stejném počítači navštěvoval roky a nikdy se nic takového nedělo, dost mě to teď omezuje, jelikož tyto stránky nefungují tak, jak by měly. Věděl by někdo, jhak postupovat?
Re: Není k dispozici žádné připojení
Datum a cas - je aktualni ?
Ano, ale tuším, že před nedávnem byly opožděné hodiny a nějak ručně se nastavovaly přibližně na správný čas. Datum sedí.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož do Google uvedené chybové hlášení (NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID) a po vyhledání se zobrazí odkazy na možné příčiny problému, případně i řešení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2471
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
29 črc 2024 22:38
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3608
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3218
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3424