Instalace WinXP - VELKÝ problém (vyřešeno) Vyřešeno
Instalace WinXP - VELKÝ problém (vyřešeno) Vyřešeno
Zdravím, mám problémy nainstalovat SATA + RAID drivery při instalaci WinXP. Na vyzvání stisknu F6, na výzvu zvolím oba ovladače na disketě, zvolím, kam chci WinXP nainstalovat, ale když doje k samotnému překopírování zmíněných ovladačů, systém zahlásí, že soubory nelze zkopírovat, poněvadž sobory nejsou platnou bitovou kopií systému WinXP. Přitom jsem z této diskety Win vždy instaloval bez problémů. Zkoušel jsem i jiné ovladače stažené ze stránek výrobce desky i výrobce čipsetu (nVidia), zkoušel jsem i různá instalační CD s Win a problém stále přetrvává. Disketová mechanika se zdá být v pořádku, protože z a na ní lze bez problému kopírovat data. Vadnou disketou to také nebude. Už nevím, co mám vyzkoušet. Toto je má poslední šance. Berte to jako zoufalou žádost o pomoc. Za vaše rady budu vděčný.
Naposledy upravil(a) Azarian dne 07 led 2008 16:39, celkem upraveno 1 x.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus při vyzvání nemačkat F6 a nech instalaci normálně pokračovat. Ovladače SATA by měly jít instalovat i později z Windows.Pokud vůbec budou potřeba.Někdy je Windows XP se SP2 nainstaluje už sám.
Dále pokud si jistý,že CD WindowsXP je nepoškrábené,tak zkontroluj kable od mechaniky.Nemáš náhodou v počítači dvě mechaniky?
Teď jsem měl podobný probléms PC,kde to taky psalo že nejde zkopírovat určité soubory při instalaci a nakonec jsem jen tak zkusmo odpojil druhou mechaniku a bylo po problému.Všechny soubory se v pořádku nainstalovaly instalace XP proběhla už bez problémů.
Dále pokud si jistý,že CD WindowsXP je nepoškrábené,tak zkontroluj kable od mechaniky.Nemáš náhodou v počítači dvě mechaniky?
Teď jsem měl podobný probléms PC,kde to taky psalo že nejde zkopírovat určité soubory při instalaci a nakonec jsem jen tak zkusmo odpojil druhou mechaniku a bylo po problému.Všechny soubory se v pořádku nainstalovaly instalace XP proběhla už bez problémů.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 5738
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:22