ale to mne mrzí tak hezky jsem to měl rozepsané.
Napadá mne nemáš náhodou 2 zvukové karty jednu integrovanou a druhou ve slotu?
Jo a viděl sem že si též Plzeňák da se to taky řešit osobně pokud dáš kontakt prez SZ bo ja už u toho spim a zejtra mam dovolenou tak by sem te mohl nacpat někam do pořadníku ze bys to měl rychlejš a já taky. takže pro dnešek tedy neděli Brou a zítra se uvidí.
Sluchátka jako repráky Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sluchátka jako repráky
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jo du spát, nebydlim přímo v Plzni...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten PC je novej nebo nějakej repasovanej?
Podívej se zezadu na bednu je tam pouze jedna růžová dirka jedna modrá dirka a jedna zelená dirka nebo to tam máš všechno dvakrát?
Pokud by bylo vše dvakrát půjde o konflikt zařízení a budeme muset vyřadit to správné.
Pokud je tam jen jedna zvukovka jdi do správce zařízení kde postupně pootvíráš všechny složky nikde (jak jsme již řekli) nesmí být otazník nebo vykřičník také nově pokud najdeš něco přeškrtnutého (zakázané zařízení) napiš co to je než to povolíme abychom si nenadělaly ještě větší škodu.
Pokud předchozí postup nepřinese žádné ovoce ve správci zařízení klikni pravým tlačítkem myši na kořen tedy na obrázek PC z menu dej vyhledat změny hadrware a dej sem výsledek.
Pokud by ani toto nepřineslo kýžený výsledek začíná mi trochu téct do bot a pokusil bych se chytit se toho co jsme dostali zpět a to je ikona repráčku u hodin vpravo dole ale co s ní to až příště sám to raději nezkoušej bo když nevím raději se 3* zeptám než to 1* po... servisy jsou poměrně drahá záležitost
Podívej se zezadu na bednu je tam pouze jedna růžová dirka jedna modrá dirka a jedna zelená dirka nebo to tam máš všechno dvakrát?
Pokud by bylo vše dvakrát půjde o konflikt zařízení a budeme muset vyřadit to správné.
Pokud je tam jen jedna zvukovka jdi do správce zařízení kde postupně pootvíráš všechny složky nikde (jak jsme již řekli) nesmí být otazník nebo vykřičník také nově pokud najdeš něco přeškrtnutého (zakázané zařízení) napiš co to je než to povolíme abychom si nenadělaly ještě větší škodu.
Pokud předchozí postup nepřinese žádné ovoce ve správci zařízení klikni pravým tlačítkem myši na kořen tedy na obrázek PC z menu dej vyhledat změny hadrware a dej sem výsledek.
Pokud by ani toto nepřineslo kýžený výsledek začíná mi trochu téct do bot a pokusil bych se chytit se toho co jsme dostali zpět a to je ikona repráčku u hodin vpravo dole ale co s ní to až příště sám to raději nezkoušej bo když nevím raději se 3* zeptám než to 1* po... servisy jsou poměrně drahá záležitost
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jen jednu a pc novej uplně
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je úplně novej a koupenej jako hotová sestava, reklamoval bych to.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
to mmmartin ono reklamuj vlastní blbost na začátku byla pouze chyba v přepnutí zvukových panelů tedy mezi nahráváním a hlasitostí než jsem stačil zasáhnout kolega okayyy něco pos.. a je úplně bez zvuku. momentálně se smažím přijít na to jestli má správně nainstalován veškerý HW. Pokud tam nic nenajdu .. včera jsme spolu dostaly zpět ikonu ovládání hlasitosti k hodinám pokusím se chytit se na ní když se mi ani to nepovede vzdám to.
Nechtel sem to dramatizovat, dal sem Obnovení systemu a zvuk de, ted se muzem vratit k nastaveni mikrofonu
Popíšu to asi takle, vyzkoušel sem už 3 sluchatka s mikrofonem, jeden samostatny mikrofon a nic, takze tam chybu nevidim. Do mikrofonu prostě proudí zvuk ze sluchatek jeste silnejší bež ja slyšim, ale není to tím že mi řve zvuk ze sluchatek, to vubec. Prostě si to nedokažuu vysvetlit...
Nastavit mikrofon tak, aby bral jen muj hlas a ignoroval zvuky pouštené v pc.
Nastavit mikrofon tak, aby bral jen muj hlas a ignoroval zvuky pouštené v pc.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokusím se popis tvého problému shrnout ze čtyř stránek do jednoho odstavce: při kominikaci na internetu si můj protějšek stěžuje, že není vyrovnaná hlasitost mezi mým hlasem z mikrofonu a hudbou, ruchy a ostatními zvuky, pocházejícími z běžícího programu - např. hry. Můj hlas z mikrofonu je příliš slabý ve srovnání s ostaními zvuky. Vzájemný poměr hlasitosti v nelze v Ovládání zvuku nastavit, protože ovladače hlasitosti všech zdrojů kromě mikrofonu nejsou funkční - jsou vyšedlé a nejde s nimi pohybovat. Je to tak?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zde je dle mne řešení co by obrázkový návod:
Ptejte se dokud u toho sedím a omluva asi hodinu se o mne pokoušel vir.
Ptejte se dokud u toho sedím a omluva asi hodinu se o mne pokoušel vir.
mmmartin: PRESNE!!!!!!! presne tak..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2519
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 21:36
-
- 2
- 5129
-
od vaclavka83
16 čer 2024 19:31
-
- 4
- 2748
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3096
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1302
-