Dobrý den. Mám televizi http://www.alza.cz/32-samsung-le32b350-d148692.htm a notebook http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63240. Propojil jsem televizi přes hdmi kabel s notebookem. Na notebooku se mi automaticky zobrazilo, že byla připojena externí obrazovka, nastavil jsem to, ale na televizi se mi nic neobjevilo. Tak jsemt o zkusil nastavit podle tohoto návodu: http://technet.idnes.cz/jednoduchy-navo ... rdware_vse ,ale pořád se mi na televizi nic nezobrazuje. Nechápu to, počátač normálně s televizí komunikuje, ale televize ne... :(
Nevíte někdo, čím to může být? Děkuju moc za odpověď.
http://img4.net/pupload/view/21499/
připojení PC k TV Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: připojení PC k TV
Základní otázka: na televizi máš zvolený příslušný HDMI vstup?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Jo, to je jasný, řikal sem si, jestli to tam mam psát, ale pak sem si řek, že je to samozřejmost...samozřejmě jsem vyzkoušel oba, co tam mam, kdybych se náhodou spletl, ale na obou to píše bez signálu...:(
Ten notes máš na síť nebo baterku?
Win + P- dal jsi duplikovat nebo rozšířit?
Máš-li možnost, vyzkoušej jiný HDMI kabel
Win + P- dal jsi duplikovat nebo rozšířit?
Máš-li možnost, vyzkoušej jiný HDMI kabel
Notas mam v síti, zkoušel jsem duplikovat i rozšířit, ale ani jednou se mi to nezobrazilo na tv. Když jsem dal ale rozšířit, tak počítač zase reagoval, protože se mi třeba uplně ztratila myš, ale v tv pořád nic...teď sem si ale přidělal další problém: Vyzkoušel jsem to dát jenom na televizi, takže pokaždý, když zapojim ten kabel, tak se mi vypne obrazovka u pc a na televizi taky nic nevidim, takže sem uplně v háji. Kabel jinej tu nemam, ale timi by to snad nemělo bejt, je uplně novej...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kabelem to pravděpodobně nebude, notebook přece připojenou televizi vidí.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si nové ovladače pro HDMI. Jsou většinou součástí driveru pro chipset (integrovaná GK) nebo pro grafiku (externí GK). V TV máš 2xHDMI, zkoušel jsi obě? Ta otázka má upřesnit tuto odpověď:
Tzn. že na televizi jsi zvolil i HDMI1 i HDMI2 a na obou bez signálu? Pokud správně volíš vstupy a drivery nepomohou, tak nezbude než nechat TV zkontrolovat. Případně zkus jiný laptop, pokud máš tu možnost.
Jo, to je jasný, řikal sem si, jestli to tam mam psát, ale pak sem si řek, že je to samozřejmost...samozřejmě jsem vyzkoušel oba, co tam mam, kdybych se náhodou spletl, ale na obou to píše bez signálu...:(
Tzn. že na televizi jsi zvolil i HDMI1 i HDMI2 a na obou bez signálu? Pokud správně volíš vstupy a drivery nepomohou, tak nezbude než nechat TV zkontrolovat. Případně zkus jiný laptop, pokud máš tu možnost.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Vstupy jsem zkoušel oba, ale ted mam ještě jeden problém. Jak už jsem psal minule, zkusil jsem to nastavit tak, aby se plocha zobrazovala jenom na TV, ale ani to nepomohlo, akorát se mi vypla obrazovka u notebooku a na tv taky nic nevidim, takže vždycky musim kabel vytáhnout a nevim jak to přenastavit, aby se zase plocha duplikovala, popřípadě rozšiřovala, protože když tu televizi nemam připojenou, tak tam ta možnost nasavení neni...
a taky nevim, kterej z těch driverů bych si měl stáhnout, moc se v tom nevyznám..,.neporadili byste mi někdo prosim? tady jsou: http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... %20Edition
a taky nevim, kterej z těch driverů bych si měl stáhnout, moc se v tom nevyznám..,.neporadili byste mi někdo prosim? tady jsou: http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... %20Edition
Vim, že bych to sem asi ani neměl psát a že se mi budete smát, ale měl sem tam špatně strčenej ten kabel, v televizi...už sem byl totiž uplně zoufalej, tak sem zkoušel připojit dvd přes ten hdmi kabel, jestli to všechno funguje a zjistil sem,ž e ten kabel sem tam neměl strčenej uplně...ale je to divný, protože jsem ho měl předtim v druhym hdmi slotu a taky to nefungovalo...a taky je divný, že ten počítač rozeznal tu televizi, i když tam ten kabel byl špatně.
No nic, díky všem za pomoc a omlouvám se za váš ztracenej čas :/.
No nic, díky všem za pomoc a omlouvám se za váš ztracenej čas :/.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: připojení PC k TV Vyřešeno
O ztracenej čas nejde, tvůj případ může být poučením pro ostatní. Dávám Vyřešeno.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2994
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 19
- 3513
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4767
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3269
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 4930
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”