Zablokování stránek pro havěť

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Fucza
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Zablokování stránek pro havěť

Příspěvekod Fucza » 28 kvě 2014 11:33

Zdravím. Potřeboval bych trochu poradit. Měl jsem nějakou havěť v pc (čistím ve vlákně HJT) nicméně já blbec potřeboval upravit něco na webu (php souború a přehrál jsem na webu ten php soubor. Za hodinu už byl web odstaven. Dostal jsem info poskytovatelem, že byl web kompromitován a zneužit pro rozesílání spamu. Byla zablokavaná http komunikace. Vytvořili mi ve struktuře soubor .htaccess a vytvořili soubor .htpasswd. No, to sem moc nevěděl co s tím, tedy jsem celý web (jsou tam jen soubory php, nějaký js galerie) a dnes nahrál znovu z mého pc (už by mělo být vyčištěné). Jenomže to znovu zablokovali (poskytoval píše, že to blokuje jen prohlížeč a vskutku to vyžaduje po návštěvě stránky nějakou autorizaci. Nemáte radu? Jedná se o web http://www.skolka.zskrasnepole.cz/ Díky.

--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Kvě 2014 17:53) ---

Dospěl jsem do stádia, kdy už tam je nahraný čistý obsah, poskytovatel na serveru tvrdí, že už k žádnému rozesílání spamu skrzevá stránky nedochází, nicméně stránky jedou jenom přes explorer. Přes firefox i chrome to stále díky včerejšku ukazuje varování (viz screen). Neporadíte, jak se toho zbavit? Díky.
screen1.jpg

Reklama
LuCaCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Zablokování stránek pro havěť

Příspěvekod LuCaCZ » 28 kvě 2014 19:02

Zaregistruj stránku na Google Webmasters Tools https://www.google.com/webmasters/tools/home a nech stránku prověřit (v menu je to položka Bezpečnostní problémy)

Fucza
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Fucza » 28 kvě 2014 20:56

LuCaCz: Díky moc za tip. Toto jsem udělal, ale překvapuje mě, že to je bloklé od Googlu jen ve Firefoxu, v Google Chrome ne. Nevím, jak dlouho potrvá to prověření Googlem, snad max. do zítřka. Jde mi o to, abych zítra nezjistil, že to ještě nějak jinak blokuje firefox.

Když už, zaptám se na praktický význam souboru .htacces. Poskytovatel mi ho dal na web a poslal mi i heslo. Pak psal, že se díval a před tím tam žádný .htaccess nebyl (aby jo, když jsem tam nic takového nedal). K jaké autentizaci by to sloužilo u běžného webu?

Díky.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 28 kvě 2014 20:59

Mám Chrome a je tam výstraha!
Přílohy
Bez názvu.JPG

Fucza
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Fucza » 28 kvě 2014 21:15

Aha, mě to přes chrome na mobilu jede v pohodě. Tak to bude asi u obou stejné a je nutné čekat až to google prověří. Jak dlouho to může trvat? Celkem mě překvapuje, že tak tvrdě neřve v případech, kdy je chycení něčeho pravděpodobné.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Programování a tvorba webu”