Jak už název sám napovídá, mám notebook P8 Packard bell Easynote tsx66-hr-961cz. Kdyz ho spustím, načítá se pořád dokola win 8, pak diagnostika řešení atd. a pořád dokola.
Originálně tam byly win 7, ale když je teď nahraju, tak se sice instalace dokončí, ale win7 mi nic nenapíše a restartne se celý notebook.
S win XP sice problém nemám, ale je mi to k ničemu, když nemůžu už na ně sehnat drivery. Nevíte, jaký win použít bo tak? Notebook je skoro jako nový a HDD úplně nový.
Díky za odpovědi.
/*
- Oprava nadpisu „Problém s notebookem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- Při té příležitosti jsem ti upravil text příspěvku. Pominu-li absenci diakritiky, tvoje „větná stavba“ učinila text hodně nesrozumitelný. Doplnil jsem ti tedy krom diakritiky i větnou interpunkci a ty se, prosím, snaž psát lidsky. Nejsme tu sice ve škole a nikdo tě nebude známkovat za chyby, ale kdybys psal nějakou žádost na úřad, určitě si dáš opravdu záležet. Snaž se tedy, abychm se v tvých příspěvcích vyznali.
*/