Windows nenaběhnou, restartují se Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

kulisak6
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows nenaběhnou, restartují se

Příspěvekod kulisak6 » 10 črc 2014 16:11

Nazdar lidi jsem tu nový a vážně už nevím, co dál dělat.
Jak už název sám napovídá, mám notebook P8 Packard bell Easynote tsx66-hr-961cz. Kdyz ho spustím, načítá se pořád dokola win 8, pak diagnostika řešení atd. a pořád dokola.
Originálně tam byly win 7, ale když je teď nahraju, tak se sice instalace dokončí, ale win7 mi nic nenapíše a restartne se celý notebook.
S win XP sice problém nemám, ale je mi to k ničemu, když nemůžu už na ně sehnat drivery. Nevíte, jaký win použít bo tak? Notebook je skoro jako nový a HDD úplně nový.
Díky za odpovědi.

/*
  1. Oprava nadpisu „Problém s notebookem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
  2. Při té příležitosti jsem ti upravil text příspěvku. Pominu-li absenci diakritiky, tvoje „větná stavba“ učinila text hodně nesrozumitelný. Doplnil jsem ti tedy krom diakritiky i větnou interpunkci a ty se, prosím, snaž psát lidsky. Nejsme tu sice ve škole a nikdo tě nebude známkovat za chyby, ale kdybys psal nějakou žádost na úřad, určitě si dáš opravdu záležet. Snaž se tedy, abychm se v tvých příspěvcích vyznali.
Myloš
*/

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Problém s notebookem

Příspěvekod wattmetr » 10 črc 2014 16:13

Vítej na PC-help!

Název právě nenapovídá vůbec nic, ačkoli by měl!

Jaký byl původní stav, s jakým systémem ten ntb chodil, pokud vůbec už chodil?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

kulisak6
nováček
Stav:

Příspěvekod kulisak6 » 10 črc 2014 16:14

mas asi namysli win tak ten byl win 7 home

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 10 črc 2014 16:19

Jestli tam máš Recovery Partition, začal bych tím že bych ntb přeinstaloval z recovery do základního stavu. Přijdeš ovšem o všechna data na HDD.
Ty W8 a W XP, cos tam zkoušel instalovat, byly originály, nebo něco staženého. Pokud stažené, tak se nemůžeš divit, že to nechce chodit a s tím Ti zde nikdo nepomůže!

Ten nadpis dej do souladu S Pravidly, která jsi určitě četl předtím, než jsi sem prvně napsal ;)
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

kulisak6
nováček
Stav:

Příspěvekod kulisak6 » 10 črc 2014 16:23

Samozřejmě že nelegální :D přes xp jsem kompletně vymazal celý hdd ale určo tam něco zbylo, spíš mě zajímá jestli přes ten recovery výmazu kompletně celý hdd

HelloMyFriends
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HelloMyFriends » 10 črc 2014 16:24

Dostaň se do příkazového řádku (ať už přes instalační disk win7 nebo přes nouzový režim to je jedno) a napiš tam:
bootrec.exe /Fixboot
bootrec.exe /RebuildBcd
bootrec.exe /FixMbr

- děje se to většinou u nelegálních windowsů
zkus to uvidíme

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 10 črc 2014 16:31

2 HelloMyFriends: Myslím, že s nelegálními systémy tady neradíme, na levelu 3,5 už bys to měl vědět :evil:

kulisak6: Až budeš mít legální instalační médium, přijď si pro radu! Možná, že ji ani nebudeš potřebovat a Tvůj problém zmizí s legálním systémem sám :lol:

HelloMyFriends
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HelloMyFriends » 10 črc 2014 16:34

Já vím že se tu neradí s nelegálními systémy, ale tahle chyba se může stát i u legálního (nedokončená instalace apod.)
a napsal jsem to dřív než jsem si stihl přečíst že je má nelegálně

kulisak6
nováček
Stav:

Příspěvekod kulisak6 » 10 črc 2014 16:35

No hele win 7 nemá boot instalovat se dá jen když jsem ve win. Není náhodou nějaká klavesova zkratka? Na ten command radek

HelloMyFriends
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HelloMyFriends » 10 črc 2014 16:38

Start a napsat tam cmd

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 10 črc 2014 16:40

Tohle brzy někdo zamkne, ale o obecných otázkách se můžeme bavit - viz Tvůj poslední příspěvek, který svědčí o Tvých "neznalostech".
Založ si na to nové vlákno bez vztahu k nelegálním systémům.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: Windows nenaběhnou, restartují se  Vyřešeno

Příspěvekod Rewqa » 11 črc 2014 00:38

Zámek. Nelegální software tu neřešíme.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”