výběr přehrávače
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: výběr přehrávače
A proč by chtěli jen jeden?Je to jen o tom,jak je dokážeš nastavit.Já třeba používám čtyři a bez problémů.Každý využívám na něco jiného a mám je k tomu přizpůsobené.Od automatického spuštění až po spuštění klávesovou zkratkou.
Všichni chtějí jeden? Ne, všichni opravdu ne. Jak už jsem psal – na filmy používám VLC, protože přehraje téměř cokoli, nepotřebuje, abych měl nainstalované extra nějaké kodeky. Možná jsou i komfortnější videopřehrávače, ale já zas na filmy koukám tak málokdy, že jsem líný experimentovat a hledat ten úplně nejnejnej přehrávač.
Oproti Foobar2000, který používám na audio, jsem si opravdu zamiloval. Má spoustu pluginů a nastavil jsem si ho tak, aby mi co nejvíc vyhovoval. Cením si na něm možnost volby rozložení, konverze do jiných formátů s použitím filtrů (například do přenosného přehrávače na cesty používám export FLACu s úpravou pro binaurální poslech), líbí se mi spektrogram, používám plugin pro zjištění dynamického rozsahu…
Pak ještě používám Winamp kvůli jednoduché editaci ID3 tagů v obou verzích (ID3 v1 a v2), i když to je spíš síla zvyku.
Oproti Foobar2000, který používám na audio, jsem si opravdu zamiloval. Má spoustu pluginů a nastavil jsem si ho tak, aby mi co nejvíc vyhovoval. Cením si na něm možnost volby rozložení, konverze do jiných formátů s použitím filtrů (například do přenosného přehrávače na cesty používám export FLACu s úpravou pro binaurální poslech), líbí se mi spektrogram, používám plugin pro zjištění dynamického rozsahu…
Pak ještě používám Winamp kvůli jednoduché editaci ID3 tagů v obou verzích (ID3 v1 a v2), i když to je spíš síla zvyku.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Oxxid píše:Já používám MP-HC x64. Skvělý program.
Používám tuhle novější verzi: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... /mpc-be/?g[hledano]=mpc%20be&g[oz]=1.3.0.3&g[up]=64+bit+-+Build+3706 , jinak tyto přehrávače jsou asi nejkvalitnější Freeware které jsem kdy měl, nepotřebují kodeky a podporují GPU akceleraci. Vřele doporučuji.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3983
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 18:30