Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak vytvořit zálohovací disk ve WIndows 7 Pro, protože chci vyzkoušet Linux Mint a rozhodl sem se že Dual-Boot ani VIrtualBox nepřichází v úvahu, takže by to mělo jít zpátky nainstalovat bez jakýkoli existence Win na disku.
Děkuji za odpověd
Tvorba Recovery Discku
-
- Pohlaví:
Re: Tvorba Recovery Discku
Možností je mnoho, ale je třeba vědět co máš za stroj a také si přečíst manuál.
No před chvílí sem narazil na nějaký Vytvoření bitové kopie systému...
Úplně sem z toho nepochopil jestli se to dá použít i tehdy když na harddisku není žádný Win 7.
Pokud by to bez těch Win šlo tak bych to použil.
Děkuji za odpověd
Úplně sem z toho nepochopil jestli se to dá použít i tehdy když na harddisku není žádný Win 7.
Pokud by to bez těch Win šlo tak bych to použil.
Děkuji za odpověd
-
- Pohlaví:
Pořád nevíme co je to za stroj? Pokud na disku není systém, pak žádná kopie vytvořit nelze. Kopie prázného disku by byla k čemu ??
Oh promin, na stroji je 64-bit Windows 7 Pro, právě z něj píšu.
-
- Pohlaví:
Tak si můžeš udělat bitovou kopií.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Nevim proč nechceš na zkoušení virtual box.. Neřeknu na běžný používání, to je pak na nic, ale pokud si ho chceš jen vyzkoušet, tak je podle mě blbost zbavovat se stávajícího operačního systému, a pak řešit problémy že to nejde obnovit.
Krom toho musíš mít dost místa, abys měl kam tu kopii uložit.
Krom toho musíš mít dost místa, abys měl kam tu kopii uložit.
Just Fucking Google It!
Krom toho pokud si chceš Lunux jen tak trochu osahat, proč nepoužiješ live distribuci? Chápu, že z CD (DVD) je to hodně pomalé, ale pro zběžné seznámení to stačí. Krom toho myslím, že se dá live distribuce zprovoznit i z flashky – a pokud ano, tak by to mělo být rychlejší než z cédéčka.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
No ono to není sice na trvalo, ale asi tak 3-4 měsíce furt spouštět LiveCD neni to pravý.
Jde mi opravdu pouze o to abych mohl zpátky nainstalovat fungující a legální Win 7 Pro, proto sem strašil s pro mě neznámou bitovou kopií.
Jde mi opravdu pouze o to abych mohl zpátky nainstalovat fungující a legální Win 7 Pro, proto sem strašil s pro mě neznámou bitovou kopií.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4343
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 09:48