Nod32......zvuková výstraha...

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

mimi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nod32......zvuková výstraha...

Příspěvekod mimi » 07 led 2008 17:29

Je niekde v nastaveniach nakonfigurovať,keď nájde Nod32 vírus,(zobraziť varovné okno...to mám nastavené),ale ešte by sa mi tam hodilo nastavyť,zahrať nejaký zvuk.Je tam takáto možnosť?Ak niekto viete,prosím poradte,ako na to..... :?

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 07 led 2008 18:26

Co vím já ,tak to nemá, má to Kaspersky, ale toho dávno nemám.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

mimi
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mimi » 07 led 2008 18:34

Ešte taká malá otázka....Nod32 detekuje aj spyware,mám ponechať zapnutý aj Tea Timer od Spybotu,alebo je to zbytočnosť.Spolu s Nodom používam,Comodo 3,a Spybota.........???? :idea:

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 07 led 2008 18:47

Pokud máš ten celý balík od Esetu, tak bys už Spybota rezidentně neměl používat.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 07 led 2008 18:48

Já tam mám ještě Spyware Terminator, a v kompu ještě SuperAntiSpyware(ten je činný jen po kliku).Tea Timer neznám.Jinak ještě ten NOD32.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Zeppelin » 07 led 2008 18:52

Pokud máš samotný Nod jako že asi jo tak to nech zaplý (TeaTimer) já to taky tak mám a myslím si že je lepší mít ještě nějakej antispyware a né jen Nod.....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 07 led 2008 18:54

Nevím, zda-li se nepletu (NOD32 nemám), ale i když máte "jen" antivir NOD32, tak už u toho je i antispyware, pak bych všechny ostatní spywarovský štíty vypnul.

mimi
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mimi » 07 led 2008 19:36

Osobne mám tiež pocit že mať pri Nod32 antivírus....zapnutú rez.ochranu od SpyBota,je asi zbytočnosť.Keď Nod detekuje aj spyware........ :wink:

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”