Nod32......zvuková výstraha...
Nod32......zvuková výstraha...
Je niekde v nastaveniach nakonfigurovať,keď nájde Nod32 vírus,(zobraziť varovné okno...to mám nastavené),ale ešte by sa mi tam hodilo nastavyť,zahrať nejaký zvuk.Je tam takáto možnosť?Ak niekto viete,prosím poradte,ako na to..... :?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Co vím já ,tak to nemá, má to Kaspersky, ale toho dávno nemám.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud máš ten celý balík od Esetu, tak bys už Spybota rezidentně neměl používat.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Já tam mám ještě Spyware Terminator, a v kompu ještě SuperAntiSpyware(ten je činný jen po kliku).Tea Timer neznám.Jinak ještě ten NOD32.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Pokud máš samotný Nod jako že asi jo tak to nech zaplý (TeaTimer) já to taky tak mám a myslím si že je lepší mít ještě nějakej antispyware a né jen Nod.....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”