Jaký zvolit prohlížeč

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 12 led 2008 10:57

To se nas tu jako snazis presvedcit abysme pouzivali oblibeny nebo co? :lol: .
Stejne si myslim, ze z tvejch oblibenejch pouzivas tak 1/4.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 12 led 2008 11:03

Používám tak 1/100 (uvědom si, že jich mám pár tisíc), ale když potřebuji, vše najdu.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 12 led 2008 11:11

Jsem pro Operu. M.j. se mi tam líbí to, co zde bylo Ondrou P. záložkami a X ikonami.
IE je opravdu hrůza a divím se, že ho stále může někdo obhajovat. Tuto stránku nelze zobrazit, či jak to vypadá jsem na Opeře sice také několikrát viděl, ale bylo to výpadkem kabelovky přes kterou jsem připojený. Na IE to bylo několikrát za den.
IE používám jen na komunikaci s ČEZem, protože jiný prohlížeč nepodporují. Potřebuji to tak jednou za 1/4 roku a vždycky je to kino.
Až se sem jednou nepřipojím, tak jsem buďto umřel, anebo díky IE vyhodil bednu z okna!

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 12 led 2008 11:12

ja jedine firefox! nic jinyho.
a IE se bojim

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 12 led 2008 11:15

Blue Spirit: Tuto stránku nelze zobrazit na IE prakticky nevidím. A když jo, je to tady (nejspíš přetížený server). Zrovna nyní jsem to tu měl, a to jsem to chtěl zaklepat, že se server polepšil. Je to opravdu chyba zde, protože všechny ostatní www jedou v pohodě. Třeba to neumíš jenom nastavit :P

Pak ovšem existuje jedna stránka, která má vtipně napsané tuto stránku nelze zobrazit už jako základ (nutno překopírovat, fórum nepodporuje odkazy s *): "http://www.sweb.cz/rejpalove/***/"

A co tahle stránka, ta vysunuje mechaniky, na některých prohlížečích a konfiguracích nemusí fungovat (názvu v odkazu si nevšímejte, ten tam dali určitě schválně :lol: ): http://wallpaper.unas.cz/kundicka.jpg Tak mě už to také nefunguje (a to se mi otvírali všechni 3 mechaniky :lol: ), možná to zhatil MS nějakou bezpečnostní záplatou.

guest

Příspěvekod guest » 12 led 2008 11:31

Tak "kundička" nefunguje - neotevře se obrázek. Teď nevím, jestli je to k pláči, anebo k smíchu?
S tím nastavením máš asi pravdu. S IE jsem začínal coby naprostá lama v internetu a k nějakýmu studování jsem se nedostal. Zkusil jsem jiný prohlížeče a zůstal u Opery, takže zčásti je asi chyba mezi židlí a klávesnicí.
P.S. Nejsi na tahu? :D Anebo jsem zaspal já?

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 12 led 2008 11:38

Za sebe dávám hlas OPEŘE

Pro soukromé účely používám výhradně Operu, pro pracovní účely výhradně MSIE.

Fórum je na tom zhruba takto (za poslední 1/2 rok):
45% Firefox
40% MSIE
9% Opera
zbytek všichni ostatní..

guest

Příspěvekod guest » 12 led 2008 11:42

Názor Ltb by se měl respektovat (ta statistika mne celkem mrzí) ale proč u MSIE máš to výhradně ?

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 12 led 2008 11:48

Blue Spirit: Ne, ale jestli chceš, můžu táhnout ještě jednou :lol: A co full šachy, tam taky spíš. Ale bacha na ně, ty nejsou tak pomalé a mírné jako obyčejné šachy :lol:

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 12 led 2008 11:58

určitě Firefox - o IE6 nemluvím to není prohlížeč a až bude IE7 tam kde je FF teď tak MS zkrachuje :lol:
Opera je také zajímavá - ale má v základu pro mě zbytečně mnoho funkcí....
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 12 led 2008 12:01

podle me uz ie 7 je, ale az bude ie 8... ... tak bude smrdet stejne jako predchozi verze

guest

Příspěvekod guest » 12 led 2008 12:02

Tak jsem zaspal sorry, ale já čekám na ten majl a nechodí, nebo jsem to přehlídl a vymazal? Možná. Mám tu toho dost a může se to stát. S full dej zatím pokoj.
Upřímně řečeno, šachy s někým jsem už nehrál několik let a tak se začínám orientovat - viz. můj 1. naprosto blbej tah.
Jak jsem psal, občas jsem si zahrál s PC, ale to byla nějaká mizerie (software), vždycky jsem vyhrál, ale po tom mém posledním tahu se to kouslo - tak jsem to vyhodil. Teď jsem nějaký šachy stáhl, abych viděl tahy. Kdybych věděl, že sem budeš dávat ty screny, tak jsem to ani stahovat nemusel.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”