Stejne si myslim, ze z tvejch oblibenejch pouzivas tak 1/4.
Jaký zvolit prohlížeč
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
To se nas tu jako snazis presvedcit abysme pouzivali oblibeny nebo co?
.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
guest
- Pohlaví:

Jsem pro Operu. M.j. se mi tam líbí to, co zde bylo Ondrou P. záložkami a X ikonami.
IE je opravdu hrůza a divím se, že ho stále může někdo obhajovat. Tuto stránku nelze zobrazit, či jak to vypadá jsem na Opeře sice také několikrát viděl, ale bylo to výpadkem kabelovky přes kterou jsem připojený. Na IE to bylo několikrát za den.
IE používám jen na komunikaci s ČEZem, protože jiný prohlížeč nepodporují. Potřebuji to tak jednou za 1/4 roku a vždycky je to kino.
Až se sem jednou nepřipojím, tak jsem buďto umřel, anebo díky IE vyhodil bednu z okna!
IE je opravdu hrůza a divím se, že ho stále může někdo obhajovat. Tuto stránku nelze zobrazit, či jak to vypadá jsem na Opeře sice také několikrát viděl, ale bylo to výpadkem kabelovky přes kterou jsem připojený. Na IE to bylo několikrát za den.
IE používám jen na komunikaci s ČEZem, protože jiný prohlížeč nepodporují. Potřebuji to tak jednou za 1/4 roku a vždycky je to kino.
Až se sem jednou nepřipojím, tak jsem buďto umřel, anebo díky IE vyhodil bednu z okna!
Blue Spirit: Tuto stránku nelze zobrazit na IE prakticky nevidím. A když jo, je to tady (nejspíš přetížený server). Zrovna nyní jsem to tu měl, a to jsem to chtěl zaklepat, že se server polepšil. Je to opravdu chyba zde, protože všechny ostatní www jedou v pohodě. Třeba to neumíš jenom nastavit
Pak ovšem existuje jedna stránka, která má vtipně napsané tuto stránku nelze zobrazit už jako základ (nutno překopírovat, fórum nepodporuje odkazy s *): "http://www.sweb.cz/rejpalove/***/"
A co tahle stránka, ta vysunuje mechaniky, na některých prohlížečích a konfiguracích nemusí fungovat (názvu v odkazu si nevšímejte, ten tam dali určitě schválně
): http://wallpaper.unas.cz/kundicka.jpg Tak mě už to také nefunguje (a to se mi otvírali všechni 3 mechaniky
), možná to zhatil MS nějakou bezpečnostní záplatou.
Pak ovšem existuje jedna stránka, která má vtipně napsané tuto stránku nelze zobrazit už jako základ (nutno překopírovat, fórum nepodporuje odkazy s *): "http://www.sweb.cz/rejpalove/***/"
A co tahle stránka, ta vysunuje mechaniky, na některých prohlížečích a konfiguracích nemusí fungovat (názvu v odkazu si nevšímejte, ten tam dali určitě schválně
-
guest
- Pohlaví:

Tak "kundička" nefunguje - neotevře se obrázek. Teď nevím, jestli je to k pláči, anebo k smíchu?
S tím nastavením máš asi pravdu. S IE jsem začínal coby naprostá lama v internetu a k nějakýmu studování jsem se nedostal. Zkusil jsem jiný prohlížeče a zůstal u Opery, takže zčásti je asi chyba mezi židlí a klávesnicí.
P.S. Nejsi na tahu?
Anebo jsem zaspal já?
S tím nastavením máš asi pravdu. S IE jsem začínal coby naprostá lama v internetu a k nějakýmu studování jsem se nedostal. Zkusil jsem jiný prohlížeče a zůstal u Opery, takže zčásti je asi chyba mezi židlí a klávesnicí.
P.S. Nejsi na tahu?
-
guest
- Pohlaví:

- Weslo
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
určitě Firefox - o IE6 nemluvím to není prohlížeč a až bude IE7 tam kde je FF teď tak MS zkrachuje
Opera je také zajímavá - ale má v základu pro mě zbytečně mnoho funkcí....
Opera je také zajímavá - ale má v základu pro mě zbytečně mnoho funkcí....
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
-
guest
- Pohlaví:

Tak jsem zaspal sorry, ale já čekám na ten majl a nechodí, nebo jsem to přehlídl a vymazal? Možná. Mám tu toho dost a může se to stát. S full dej zatím pokoj.
Upřímně řečeno, šachy s někým jsem už nehrál několik let a tak se začínám orientovat - viz. můj 1. naprosto blbej tah.
Jak jsem psal, občas jsem si zahrál s PC, ale to byla nějaká mizerie (software), vždycky jsem vyhrál, ale po tom mém posledním tahu se to kouslo - tak jsem to vyhodil. Teď jsem nějaký šachy stáhl, abych viděl tahy. Kdybych věděl, že sem budeš dávat ty screny, tak jsem to ani stahovat nemusel.
Upřímně řečeno, šachy s někým jsem už nehrál několik let a tak se začínám orientovat - viz. můj 1. naprosto blbej tah.
Jak jsem psal, občas jsem si zahrál s PC, ale to byla nějaká mizerie (software), vždycky jsem vyhrál, ale po tom mém posledním tahu se to kouslo - tak jsem to vyhodil. Teď jsem nějaký šachy stáhl, abych viděl tahy. Kdybych věděl, že sem budeš dávat ty screny, tak jsem to ani stahovat nemusel.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 5760
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
-
Facebook - video selfie - prohlížeč - fotoaparát
od mikujaro » 14 črc 2025 19:47 » v Internet a internetové prohlížeče - 0
- 17517