Dobry den prosim poradite ?
Nejde mi spustit mafia 1 pise toto skusal som aj spustit ako spravca ani to nejde to pre istotu nenabehne nic len spustam a nic len nacitava a nic neukaze
Nejde mi spustit mafia 1
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde mi spustit mafia 1
Přesně toto samé mám u origo Brothers in Arms-Road to Hill 30.
Ve stejné složce spusť program Setup.exe a vlož sem z něj screenshot.
Pro kellne: Mafia už se nedá sehnat ani v kamenném obchodě. 2K hru zařízlo už v roce 2012, kdyz hra byla stažena ze Steamu kvůli vypršeným licencím na hudbu ve hře.
V podstatě je hra abandonware, má i problémy s funkcemi na moderních systémech (byť ne zcela tak vážně, jako např. český Vietcong, který musel být opraven komunitou).
Pro kellne: Mafia už se nedá sehnat ani v kamenném obchodě. 2K hru zařízlo už v roce 2012, kdyz hra byla stažena ze Steamu kvůli vypršeným licencím na hudbu ve hře.
V podstatě je hra abandonware, má i problémy s funkcemi na moderních systémech (byť ne zcela tak vážně, jako např. český Vietcong, který musel být opraven komunitou).
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Je mi to jasný, ale stejně se jedná o WAREZ pokud je hra stažená ne ?
Můžu říct, že GTA San Andreas je starý a, že je to abandonware - to je ale nesmysl :)
Můžu říct, že GTA San Andreas je starý a, že je to abandonware - to je ale nesmysl :)
Mezi GTA:SA a Mafií je dost podstatný rozdíl vyplývající z mého příspěvku. Jsou to totiž všechny rozdíly. A nepsal jsem, že je to kvůli stáří.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš zkusit klik pravým->vlastnosti->kompatibilita->spustit v režimu kompatibility pro Windows XP SP3. Nejsem si úplně jistý, zda to pomůže, ale u pár starých her mi to už pomohlo.
kellne: Tady jde o to, že tu hru už nejde legálním způsobem sehnat. Pokud o nějakém víš, napiš mi prosím, taky bych si hru raději koupil (hry si kupuji hlavně abych podpořil vývojáře, takže nějaký ebay mi je na nic)
kellne: Tady jde o to, že tu hru už nejde legálním způsobem sehnat. Pokud o nějakém víš, napiš mi prosím, taky bych si hru raději koupil (hry si kupuji hlavně abych podpořil vývojáře, takže nějaký ebay mi je na nic)
I use Arch BTW
tu sa dá kúpiť hra mafia :)
http://www.progamingshop.sk/mafia-cz-p- ... oCy5Hw_wcB
http://www.progamingshop.sk/mafia-cz-p- ... oCy5Hw_wcB
Come on
I’m with you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes,With you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes
I’m with you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes,With you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Indeo kodek.
-
- Mohlo by vás zajímat