Dobrý den,
pokouším se naistalovat windows 7 na nový pc, na kterém bylo Ubuntu. Pomocí programu Gparted jsem disk zfromatoval a vytvořil 1 část. Instaluji oficiální windows pomocí usb flashky, pomocí windows utility jsem z ní udělal bootovací flasku. Když nabbotuji flasku tak se dostanu do instalace windows a v kroku, kde mám vybrat partition na instalování mi vyskočí toto: Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the setup log files for more information. vypadá to zhruba takto https://wpcf.neosmart.net/sites/5/2015/08/Setup-was-unable-to-create-a-new-system-partition-or-locate-an-existing-system-partition.-See-the-Setup-log-files-for-more-information.png Nevíte jak to řešit ?
Instalace windows 7 chyba
Instalace windows 7 chyba
Naposledy upravil(a) Gurmán dne 23 dub 2016 15:57, celkem upraveno 2 x.
Re: Instalace windows 7 chyba
Odstráň tie partície a vytvor nanovo.
To jsem udělal už mnohokrát
Sprav si boot CD alebo USB a skús.
https://www.partitionwizard.com/partition-wizard-bootable-cd.html
https://www.partitionwizard.com/partition-wizard-bootable-cd.html
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejprve je třeba odstranit původní oddíl, či oddíly a pak vytvořit nový oddíl, ten naformátovat a instalovat Windows. Pokud jsi ponechal na disku volné místo, tak můžeš po instalaci Windows vytvořit další oddíl, či oddíly.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ináč neviem kvôli čomu rozdeľuješ tento malý disk s kapacitou 128GB.
Ten obrázek byl jenom ilustrativní, není to můj pc, našel jsem jej na netu, pomocí gparted jsem celý disk smazal a přeformátoval na ntfs. Mám pořád stejný problém.
Tak to skús cez ten program Minitool.
Ale to by mi mělo pomoci pouze kdyby se mi z té flashky systém nenabootoval akorát ne ? Navíc je to nějaký data recovery software ?
Naposledy upravil(a) Gurmán dne 23 dub 2016 16:03, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus ještě připojit disk k jinému PC a promazat (stačí 1%=začátek disku) Killdiskem. Případně z toho samého PC z boot CD.
(další tipy)
(další tipy)
Naposledy upravil(a) forjoyrider dne 23 dub 2016 16:08, celkem upraveno 2 x.
Ak sa nedajú odstrániť tie oddiely na disku počas inštalácie Win, tak skús ten program.Možno si nejako uzamkol tie partície v Gparted.Tiež som si kedysi dávno, keď som skúšal ten program dobabral disk a musel som nanovo vytvoriť oddiely na disku ale v inom programe.Preto Gparted nepoužívam.
Tenhle problém se mi objevoval i při instalaci na jiné pc a pomohlo mi v biosu přenpnout z ahci na ide a bylo po problému, jenže tady mi to nepomáhá.
Dodatečně přidáno po 12 minutách 57 vteřinách:
Mě program Gparted, žádné oddíly nezamkl ??? při instalaci windows vidím jenom jeden oddíl ? ten i při instalaci windows můžu volně formátovat a upravovat jeho velikost.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 3 minutách 14 vteřinách:
V pc není mechanika, pouze usb porty.
Dodatečně přidáno po 12 minutách 57 vteřinách:
Mě program Gparted, žádné oddíly nezamkl ??? při instalaci windows vidím jenom jeden oddíl ? ten i při instalaci windows můžu volně formátovat a upravovat jeho velikost.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 3 minutách 14 vteřinách:
V pc není mechanika, pouze usb porty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 8307
-
od lucaso84