Instalace windows 7 chyba
Re: Instalace windows 7 chyba
Ten program môžeš dať aj na USB.Tak sem daj svoj foto, ako to máš pri inštalácií.
Rozhodl jsem se na pc nainstalovat windows 8, se stejným postupen, oficiální verze, pomocí programu rufus jsem udělal bootovatelné usb a krok ve kterém se window 7 zastavil jsem nyní překonal hned. Nechápu........
Nechápu ... napsal bys mi prosím nějaký odkaz na teorii tohoto, nebo zkráceně vysvětlil ?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Velmi zjednodušeno:
Disk máš ve formátu GPT.
Windows 7 ale chtěl, aby jsi měl disk ve formátu MBR, protože na GPT se neumí nainstalovat, takže tě nepustil dál v instalaci.
Windows 8 chtěl, aby byl jsi měl disk ve formátu GPT a to jsi měl, takže instalace mohla pokračovat.
Takže jestli chceš na ten disk W7, musíš z něho odstranit informace, že je disk v GPT (jenom zformátováním se tato informace neodstraní), třeba KillDiskem. Jak pak budeš instalovat W7, instalační proces si vytvoří na disku formát jaký potřebuje, tedy MBR a instalace W7 může pokračovat.
Existují ještě další možnosti, ale toto řešení je asi nejjednodušší.
Disk máš ve formátu GPT.
Windows 7 ale chtěl, aby jsi měl disk ve formátu MBR, protože na GPT se neumí nainstalovat, takže tě nepustil dál v instalaci.
Windows 8 chtěl, aby byl jsi měl disk ve formátu GPT a to jsi měl, takže instalace mohla pokračovat.
Takže jestli chceš na ten disk W7, musíš z něho odstranit informace, že je disk v GPT (jenom zformátováním se tato informace neodstraní), třeba KillDiskem. Jak pak budeš instalovat W7, instalační proces si vytvoří na disku formát jaký potřebuje, tedy MBR a instalace W7 může pokračovat.
Existují ještě další možnosti, ale toto řešení je asi nejjednodušší.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3937
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 14:06