takže sis naformátoval wokna a linux už taky nefrčí? nebo co tě nechce pustit dál? se přes den vetři k sousedce na kafe a sosni si wokna normálně na flashdisk nebo nějak na tu kartu, ne? https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench
Pokud sis toho nevsiml, jsou to Windows 7 a ne Windows 10 se kterymi spamujes kazdou diskusi kde nekdo chce preinstalovat jakoukoliv verzi Windows. Windows 7 tam sice stahne taky, ale pouze krabicovou verzi (produktovy klic k OEM Windows 7 to neakceptuje).
Jedina moznost je vytvorit instalacni medium Windows 7 - coz se bez jineho PC zkratka neobejde, urcite znas nekoho, kdo ma funkcni pocitac.
Je SSD nastaveno jako prvni disk pro bootovani v poradi disku (ne bootovacich zarizeni, je tam jeste druhe poradi jen pro disky)?
Pres co bootuje instalacni medium - EFI nebo MBR?
V kazdem pripade smazani tabulky oddilu (partition table) z disku by melo umoznit Windows si zalozit oddily jak potrebuje. Umi to treba Parted Magic CD s linuxem.
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.
Ahoj/dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak je možné, že se mi nainstaloval Windows 11 bez mého svolení?
Mám notebook s Windows 10 a před pár dny když jsem ho šel vypnout tak tam byla aktualizace (což je běžné). Ale trvalo to nějak hodně dlouho a...
Poslední příspěvek
Microsft Intune ma vyssi opravneni, nez spravce systemu.
Pokud v Intune aktivuju rollout na Windows 11, tak tomu zadne lokalni nastaveni nezabrani.
To tak ma fungovat, Intune je na spravu tisicu firemnich pocitacu. Tedy jakakoliv chyba
v Intune...
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den
Zdravím,
Nedávno mi v PC umřel můj starý systémový disk (sata SSD), tak jsem se rozhodl udělat upgrade a koupit NVMe (Patriot M.2 P310 240GB). Disk jsem dal do desky do nejvíc vrchního M.2 slotu, který na ní je. Po nastartování je disk viditelný v...