HP stejne sestavy prodava pouze s licenci Windows, navic pise ze oba pocitace jsou kupovane s licenci.
On totiz pocitac s licenci Windows a bez ni musi mit rozdilny BIOS, coz obvykle u identickeho typu nehrozi.
To co chce je vzit jeden pocitac, nechat provest vsechny aktualizace a nasledne prekopirovat na ostatni pocitace.
Coz jde, ale pokud maji byt pocitace zapojene do site je nutne spustit Sysprep, nechat ho dobehnout do konce a teprve pak delat image.
Clovek, co bude instalovat sitove pocitace tak ze jen prekopiruje disk a zmeni nazev pocitace je na zastreleni, jednoho takoveho jsem videl a jeste se strasne divil ze za to letel ve zkusebni dobe.
Aktivované windows 10 a přenos na jíný počítač Vyřešeno
Re: Aktivované windows 10 a přenos na jíný počítač
Ahoj, je to tak, že oba počítače mají OEM licenci. Četl jsem něco o nástroji sysprep, tak tu zálohu asi zkusím obnovit na ten nový PC bez připojení k internetu, zkusím použít sysprep. Mělo by to připravit systém pro přenos na jiný HW, tak doufám, že po následném připojení k internetu by se to mělo aktivovat bez problémů a samo.
Dám vědět, jak jsem dopadl.
Dám vědět, jak jsem dopadl.
Re: Aktivované windows 10 a přenos na jíný počítač Vyřešeno
Opožděný závěr:
Se sysprepem se to povedlo bez obtíží, jen se mi nepovedlo udělaz sysprep s tím zatržítkem "zobecnit", tak jsem to udělal bez něj a vše ok. Ví někdo co to "zobecnit" dělá navíc?
Se sysprepem se to povedlo bez obtíží, jen se mi nepovedlo udělaz sysprep s tím zatržítkem "zobecnit", tak jsem to udělal bez něj a vše ok. Ví někdo co to "zobecnit" dělá navíc?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3110
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45