Dobrý den, mám problém při hraní mi občas síť jakoby vypadává. Nejdřív běží plynule (35-45 ms) , ale najednou z ničeho nic se mi na krátkou dobu hry začnou snažit se znovu připojit. Nikdy se mi to nestávalo. A o internetovým připojení toho taky moc nevím. Může za to nějaký vir nebo prostě mám pokažené připojení?
(Posílám snímek z ověření pingu při hraní.) [img] [/img]
Krátkodobý výpadek sítě
-
- Pohlaví:
Re: Krátkodobý výpadek sítě
Vítej na PC-HELP!
V mém podpisu najdeš návod na diagnostiku sítě. V případě závady použij program pingplotter. Z toho se dozvíme víc.
V mém podpisu najdeš návod na diagnostiku sítě. V případě závady použij program pingplotter. Z toho se dozvíme víc.
Nevim jestli jsem to správně pochopil ale asi takhle.(Moc jsem nevěděl jakou IP tý hry.)
[img] [/img]
Dodatečně přidáno po 19 minutách 18 vteřinách:
Možná by mohlo být užitečné i tohle.
[img] [/img]
Dodatečně přidáno po 19 minutách 18 vteřinách:
Možná by mohlo být užitečné i tohle.
-
- Pohlaví:
No a je to jasné. k chybě došlo mezi dvěma *.gw.cz servery. Čili je to na poskytovatele.
Mimochodem, totéž lze usoudit i z tvého prvního screenu pingu. Jen jsem chtěl mít jistotu.
Mimochodem, totéž lze usoudit i z tvého prvního screenu pingu. Jen jsem chtěl mít jistotu.
Jen se ještě zeptám co jsou to ty gw.cz servery? Něco od toho poskytovatele?
-
- Pohlaví:
Ta desítková je adresa tvého routeru. Ty gw servery jsou podle všeho brány tvého poskytovatele - gw - gateway, aspoň mi to z toho logicky vychází.
Ok, děkuji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4719
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”