Pada(restartuje se) mi PC, Modra smrt...

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Lachim08
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Pada(restartuje se) mi PC, Modra smrt...

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 02:25

Zdravim vsechny...

Mam tu jeden problem, pri delsi praci s PC se mi na obrazovce objevi Modra smrt. Byl bych velice vdecny, kdyby mi dokazal nekdo, z prilozene fotografie, poradit o jaky problem jde (zda je to vir, bo nejaky problem s drivery ci HW) a jak ho resit... predem dekuji :-)
Přílohy
modra smrt.jpg
Naposledy upravil(a) Lachim08 dne 23 úno 2008 02:37, celkem upraveno 1 x.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 23 úno 2008 02:35

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

to jsi celkem brzo kvůli tomu vstával :smile: jinak máš vyplý automatický restart? pokud ne udělej následující-pravým na Tento počítač-vlastnosti-záložka upřesnit-část spuštění a zotavení systému-nastavení-odškrtnout automaticky restartovat-hotovo

až se objeví chyba, tak si ji opiš nebo ještě lépe vyfoť celou obrazovku a napiš sem číslo chyby ve formátu STOP:0x000000XXXX (číslo chyby) a pak poradíme co dál :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 23 úno 2008 02:37

von to už asi nestih.modrá smrt nebo spánek byly rychlejší :lol:

Lachim08
nováček
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 02:38

foto je prilozeno :wink:

mel jsem totiz potize s velikosti a formatem IMAGE... chvili mi to dalo to zredukovat tak aby to bylo citelny :wink:

PS: Dik za privitani :satisfied:
Naposledy upravil(a) Lachim08 dne 23 úno 2008 02:49, celkem upraveno 1 x.

Lachim08
nováček
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 02:46

Premyslim o formatu disku C a pak nova instalace WinXP... ale nevim zda to pomuze, zacala mi totiz docela rvat grafika, respektive chlazeni grafiky... uz mam objednane nove chlazeni http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35293, tak snad to trochu pomuze, ale nevim no... uvidime... :roll:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 23 úno 2008 02:48

tak začnem vylučovací metodou.tyhle chyby z 80% způsobují ovladače ke grafice.instaloval jsi v poslední době nějaké? zkus použít fci hledat ve Windows a najít k čemu patří ten ks.sys. to je původce tvého trápení. dej ale hledat i ve skrytých souborech. mezitím přes noc nechej otestovat PC pomocí memtestu.ten by měl proběhnout bez chyb.vypadá to spíše na kolizi nějakých driverů :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Lachim08
nováček
Stav:

Re: pozdrav

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 02:54

memphisto píše:tak začnem vylučovací metodou.tyhle chyby z 80% způsobují ovladače ke grafice.instaloval jsi v poslední době nějaké? zkus použít fci hledat ve Windows a najít k čemu patří ten ks.sys. to je původce tvého trápení. dej ale hledat i ve skrytých souborech. mezitím přes noc nechej otestovat PC pomocí memtestu.ten by měl proběhnout bez chyb.vypadá to spíše na kolizi nějakých driverů :wink:

Taky mam pocit, ze je to ovladacema... mam sice nejaktualnejsi, ale mam pocit, ze to zacalo delat po prenastaveni Catalystu.

jinak ks.sys se vyskytuje na techto mistech:

C:\WINDOWS\system32\drivers

C:\WINDOWS\system32\ReinstallBackups\0007\DriverFiles\i386

memtest provedu...

Lachim08
nováček
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 02:58

mimi píše:Skúsim poradiť:reštartni pc/F8/núdzový režim/odinštaluj grafickú kartu/reštart,znovu do núdzového režimu/odinštaluj hry,s reštartom počkaj až po poslednej/reštart/núdzový režim/vyčisti registre CCleanerom,a prípadne ešte niečím iným ak máš na registre/odstráň prázdne zložky čo ti zostali po pc hrách v PC/nainštaluj v núdzovom režime grafickú kartu/reštart/nechaj spustiť pc klasicky.Niekoľko krát to pomohlo,zopár 15 ročným chlapcom,ktorý sa naháňajú za najnovšími hrami.Potom ti takáto hra zblbne aj tie ostatné.Naposledy som takéto niečo riešil s NHL 2008.Jednoducho padla,a potom padali aj ostatné.......Vačšinov to sposobujú tie debilné cracky,a pirátske verzie hier.Niektorá grafika to znesie iná nie.Vyskúšaj to,možno ti to pomože.Veľa šťastia....... :wink:

zkusim i toto... je to z jineho temata, ale vypada to celkem dobre...

jinak dik za ochotu takhle brzy rano memphisto :wink:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 23 úno 2008 03:13

s těma hrama je to přehnané.to nemusíš dělat. stačí když zkusíš přeinstalovat drivery ke grafice, popřípadě je přenastavit do původní podoby před modrou smrtí

není zač. přítelkyně usnula, CS mě nebaví, tak si tak serfuju :smile:

Lachim08
nováček
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 03:20

Prenastavovat se mi to moc nechce, spis je asi odinstaluju a opet nainstaluju nove a uvidim...

Me zas CS bavi... ale ne, kdyz mi to porad pada :D ... takze vyzkousim co jsem napsal a pak jeste presnoc memtest... uvidime co to udela... kazdopadne dik za rady, jdu chrnet 8)

Lachim08
nováček
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 03:38

Jeste jedna vec... co kdo doporucujete, balicek Catalyst nebo jen driver instalaci?? Dik...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 23 úno 2008 03:40

to záleží na tom, co máš za grafiku.pokud máš nějakou starší do AGP nebo starou do PCIe tak stačí drivery, pokud novější, tak Catalysty na pohrání si s ní

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Modrá smrt - nový pc
    od Arnold91 » 26 říj 2024 14:52 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    5
    4211
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    27 říj 2024 10:25
  • Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
    od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem
    5
    2221
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 21:29
  • počítač se náhodně restartuje
    od JXC0B » 25 říj 2024 20:24 » v Vše ostatní (hw)
    4
    3515
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    27 říj 2024 10:14
  • PC se restartuje, když ho zapnu
    od extrem » 30 črc 2024 19:25 » v Problémy s hardwarem
    7
    2677
    od extrem Zobrazit poslední příspěvek
    31 črc 2024 12:48
  • Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
    od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem
    5
    2780
    od Faster1 Zobrazit poslední příspěvek
    23 úno 2025 19:49

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”