Pada(restartuje se) mi PC, Modra smrt...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
zkus otestovat disk pomocí HD Tune, vypadá, že je špatný i disk proveď test v záložce Health a Error Scan
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
normálně přes Přidat a Odebrat programy v Ovládacích panelech odinstaluješ Catalysty a pak pročistíš registry, restartuješ, nainstaluješ driver nové. vyzkoušej jen ty drivery (né catalysty) a opět restart (ono ho to asi nabídne i samo)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
obávám se, že ten formát asi nepomůže. vypadá to, že odchází HDD a kolidují pořád ty ovladače grafiky 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji zálohovat data, o která nechceš přijít a pak udělat klasickou kontrolu disku s opravou chyb. Pokud to nepomůže je s největší pravděpodobností na odchodu disk. Pokud při testu paměti byly zjištěny chyby, zaděláváš si na další problémy, pokud vadnou paměť nevyměníš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
HDD mam uplne novy od vanoc... navic pri kontrole HD Tune si vedl vyborne az na 4 ctverecky, ktery nestihl zkontrolovat kdyz se objevila MS(modra smrt)... spis si myslim, ze je tam moc chyb najednou a zacinaji se tim retezove objevovat dalsi a dalsi... tudiz si myslim, ze by to mohlo po zformatovani a nainstalovani noveho systemu prestat... ale to chci udelat az za 2-3 dny, nez mi dorazi chladic na GK... co myslite???... pak se vam tu ozvu, jak to dopadlo... ale jeste to potrva
jo a myslim si, ze je taky problem v instalaci systemu na muj rozdeleny SATA 2 disk... mam desku pro Sata 1
( http://global.msi.com.tw/index.php?func ... &cat3_no=# )
odtud jsem si i stahl ovladace a vse potrebne pro chod MB... ale tentokrat se chystam vyuzit instalacnich CD, ktere mi vzdy bezely jak maji... o vadne RAMce vim, ale nemam zatim penize na to abych ji vymenil
, navic si myslim, ze je to taky zpusobeno, ze mam 512 a 256 a hadaji se, ikdyz me to predtim behalo jak hodnky, nez jsem tam dal Sata 2ku a nez mi zacala rvat GK + jeste jsem dal load bios defaults ...tak musim aspon dva dny pockat...
jo a taky premyslim flashnout bios...
vim ze je toho az az co tu pisu, ale byl bych rad, kdyby mi nekdo dal ten co nejrozumnejsi postup k obnovenemu chodu meho PC, to znamena, ze mi nevadi cas ztraveny nad novou instalaci systemu po odstraneni oddilu, novym vytvoreni a formatu oddilu...
PS: Myslim si, ze je to zacalo od problemu s grafikou a drivery... tak snad po nove instzalaci chladice, by mohlo byt vse ok... dik za pozornost a predem dekuji za odpovedi
( http://global.msi.com.tw/index.php?func ... &cat3_no=# )
odtud jsem si i stahl ovladace a vse potrebne pro chod MB... ale tentokrat se chystam vyuzit instalacnich CD, ktere mi vzdy bezely jak maji... o vadne RAMce vim, ale nemam zatim penize na to abych ji vymenil

jo a taky premyslim flashnout bios...
vim ze je toho az az co tu pisu, ale byl bych rad, kdyby mi nekdo dal ten co nejrozumnejsi postup k obnovenemu chodu meho PC, to znamena, ze mi nevadi cas ztraveny nad novou instalaci systemu po odstraneni oddilu, novym vytvoreni a formatu oddilu...
PS: Myslim si, ze je to zacalo od problemu s grafikou a drivery... tak snad po nove instzalaci chladice, by mohlo byt vse ok... dik za pozornost a predem dekuji za odpovedi

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4211
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2221
-
od petr22
12 lis 2024 21:29
-
-
- 4
- 3515
-
od pcmaker
27 říj 2024 10:14
-
- 7
- 2677
-
od extrem
31 črc 2024 12:48
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2780
-
od Faster1
23 úno 2025 19:49
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”