ANTIVIR
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jak už tady bylo mnohokrát řečeno,důležité taky je,jak se chováš na netu co stahuješ a co otvíráš.Pokud si nedáš pozor nepomůže ti žádný antivirus.Já za sebe ti můžu doporučit Avast,jsem s ním spokojený k tomu Spybot Search-Destroy nebo Ad-Aware. 

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě dodám,že jednou týdně projedu PC programem Cureit od Dr.Web.Neinstaluje se a je též zadarmo. 

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Když se chce, tak se to naučí, ale myslím že hodně lidí ani nechce.
Avast je v mém výčtu bezpečnostních rad na posledním místě (viz. první příspěvek). Byl by tam každý antivir...ruku na srdce a řekni mi, kolikrát ti antivir něco hlásí, mě tak jednou do půl roku a tak si začínám myslet, že to za to vytížení paměti nestojí vůbec.
Avast je v mém výčtu bezpečnostních rad na posledním místě (viz. první příspěvek). Byl by tam každý antivir...ruku na srdce a řekni mi, kolikrát ti antivir něco hlásí, mě tak jednou do půl roku a tak si začínám myslet, že to za to vytížení paměti nestojí vůbec.
No tak k tomu Firewallu bych "doporadil" ať si stáhne Ashampoo FireWall (free) a je to úplně jednoduché a navíc je i čeština-jen nainstaluješ, a pak jen vždy když se tě zeptá po té co otevřeš nějaký program jestli mu má povolit přístup na net rozhodneš jestli ano či ne případně to dovolíš na pořád-a pak už se ptá nebude. Jednoduchý jak facka 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”