Ahoj, mám, pro mě celkem neřešitelný problém. Mám desku MSI s celeronem 2,8ghz a 2gb ram. Při instalaci legálních OEM Windows XP Home se mi instalace vždy sekne u "Instalace sítě". Zkuošel jsem i jiná legální CD, ale bohužel nic. Vždy se to sekne na 32minutách do konce u instalace sítě. Nechám to celý den běžet, jestli se to neprobere, ale bohužel, nic... Nevíte, čím to může být? Že by ovladače na síťovou kartu? Poraďte prosím jsem už zoufalý
A jaká je to přesně deska/případně pokuď máš siťovku samostatnou tak jaká je síťovka, a mechanika je jak stará? Já jen jestli ti spíše ona špatně nečte media....A disk? Nemá vadné sektory? Stahni si a vypal Ultimate Boot CD a tam to všechno máš-programy na testování disků a pamětí......
Je to deska od MSI, s integrovanou síťovkou. Díly jsou všechny nové. Myslím, si, že mechanika čte dobře, protože tuto instalaici jsem zkoušel asi 10× a vždy se to sekne v polovině instalace sítě. Asi bude potřeba nainstalovat ovladače základní desky, jenže nevím, bohužel, jak... Nejspíše přes Bios? Nešlo by třeba v bious integrovanou síťovku vypnout, nainstalit xp a pak zvlášť až ovladače?
toto se mi stalo taky při instalaci windows xp home SP2 na 250GB HDD. naštěstí jsem měl záložní HDD (40GB ) a na něm už před instalnuté XP. koupil jsem si od WD digital zálohovací HDD na které sem si chtěl nahrát data z té 250 a čirou náhodou ted disk od WD digital měl v sobě program na zjištění poškození HDD tak jsem ho spustil a na té 250 to naslo přez 10000 sektorů které jsou zničeni a zkrz ten program do WD jsem to opravil a HDD mi dál slouží. jinak ten program se dá stáhnout z http://support.wdc.com/product/download ... 11&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false; a ten program se menuje Data Lifeguard Diagnostic for Windows.
Zdravím. Najde se někdo, kdo poradi?
Bazarovku nebo činu?
Mam doma nadherný tenký 8 Lenovo Tab4 8 Plus, ale bohužel ma android 8 a ja potřebuji nejméně 10.
Děkuji.
Poslední příspěvek
Taky je možnost na ten Samsung dat nějakou neoficiální ROM s novějším Androidem.
Vytvořil jsem si na flask disk instalační medium s tím, že při vložení disku do ntb by se měl spustit instalační program automaticky, což se nestalo.
Tak jsem vlezl skrze F2 do BIOSU a povolil F12 boot...
Poslední příspěvek
my bad. zeus upravil svuj přispěvěk a vložil odkaz. Toho jsem si všiml až ted. promintě
Dodatečně přidáno po 35 minutách 45 vteřinách:
Tak se povedlo! Díky moc všem.
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den
Ahoj/dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak je možné, že se mi nainstaloval Windows 11 bez mého svolení?
Mám notebook s Windows 10 a před pár dny když jsem ho šel vypnout tak tam byla aktualizace (což je běžné). Ale trvalo to nějak hodně dlouho a...
Poslední příspěvek
Microsft Intune ma vyssi opravneni, nez spravce systemu.
Pokud v Intune aktivuju rollout na Windows 11, tak tomu zadne lokalni nastaveni nezabrani.
To tak ma fungovat, Intune je na spravu tisicu firemnich pocitacu. Tedy jakakoliv chyba
v Intune...