Instalace Win XP Home - sekne se
Instalace Win XP Home - sekne se
Ahoj, mám, pro mě celkem neřešitelný problém. Mám desku MSI s celeronem 2,8ghz a 2gb ram. Při instalaci legálních OEM Windows XP Home se mi instalace vždy sekne u "Instalace sítě". Zkuošel jsem i jiná legální CD, ale bohužel nic. Vždy se to sekne na 32minutách do konce u instalace sítě. Nechám to celý den běžet, jestli se to neprobere, ale bohužel, nic... Nevíte, čím to může být? Že by ovladače na síťovou kartu? Poraďte prosím jsem už zoufalý :-)
A jaká je to přesně deska/případně pokuď máš siťovku samostatnou tak jaká je síťovka, a mechanika je jak stará? Já jen jestli ti spíše ona špatně nečte media....A disk? Nemá vadné sektory? Stahni si a vypal Ultimate Boot CD a tam to všechno máš-programy na testování disků a pamětí......
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Je to deska od MSI, s integrovanou síťovkou. Díly jsou všechny nové. Myslím, si, že mechanika čte dobře, protože tuto instalaici jsem zkoušel asi 10× a vždy se to sekne v polovině instalace sítě. Asi bude potřeba nainstalovat ovladače základní desky, jenže nevím, bohužel, jak... Nejspíše přes Bios? Nešlo by třeba v bious integrovanou síťovku vypnout, nainstalit xp a pak zvlášť až ovladače?
Re: Instalace Win XP Home - sekne se
toto se mi stalo taky při instalaci windows xp home SP2 na 250GB HDD. naštěstí jsem měl záložní HDD (40GB
) a na něm už před instalnuté XP. koupil jsem si od WD digital zálohovací HDD na které sem si chtěl nahrát data z té 250 a čirou náhodou ted disk od WD digital měl v sobě program na zjištění poškození HDD tak jsem ho spustil a na té 250 to naslo přez 10000 sektorů které jsou zničeni a zkrz ten program do WD jsem to opravil
a HDD mi dál slouží. jinak ten program se dá stáhnout z http://support.wdc.com/product/download ... 11&lang=en a ten program se menuje Data Lifeguard Diagnostic for Windows.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nezapne se PC hned na poprve.Sekne se pred biosem
od qjpgames » 20 čer 2024 13:12 » v Problémy s hardwarem - 6
- 2678
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 čer 2024 16:01
-
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4638
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-
-
- 1
- 1597
-
od meda2016