Který je lepší ?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

kuře
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Který je lepší ?

Příspěvekod kuře » 26 bře 2008 16:46

Ahoj,
měl bych dotaz ohledně antiviru. Který anivir je lepší Nod32 respektive ESET Smart Security nebo Avast. Prosím o nějaké názory a zkušenosti. Já mám dobré zkušenosti z Avsatem.
Děkuji.
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,

Reklama
zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Re: Který je lepší ?

Příspěvekod zao » 26 bře 2008 16:50

oh shit už to vidím tu debatu tady no nic já su na straně esetu a vždy budu avasta sem měl asi rok a vyrů bylo až moc s nodem je to vše v klídku a navíc smart security je dobrej balík antivir, anitispyware, antispam a firewall prostě bezva já bod pro něj
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 26 bře 2008 16:51

Jestli ches platit,tak NOD,jestli ti staci Free antivir,tak jdi do Avastu ,postaci(je slusny,ale ne enjlepsi).
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 26 bře 2008 16:58

Já sem rozkodně pro NOD 32 měl sem avast a moc spokojenej jsem s ním nebyl.Takž já rozhodně NODA :D
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 26 bře 2008 17:08

Já osobně jsem díky předplatnému CHIP dostal zdarma jinak placeného AVG 7,5 (i s Firewallem) a maximální spokojenost,nakombinoval jsem to se Spywarem Terminatorem a PC mám čisté jak slovo boží..
Jinak měl jsem dlouhou dobu NOD32 a je fakt,že Viry jsem prostě neznal,kdežto AVAST dle mě patří do toho horšího podprůměru...měl jsem ho zhruba 14 dní a letěl pryč..jenže NOD32 se platí a mě nebavilo neustálé prodlužování licence přes Torenty a tak to šlo také pryč,takhle mám legální antivir a je klid... :lol:

Sektor
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 26 bře 2008 17:33

Jak můžeš srovnávat NOD32 s avastem ? To je jak kdybys vedle sebe postavil boha a jeho trus.
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 bře 2008 17:37

můžeš porovnat.v podpisu mám odkaz :wink: jinak NOD je skvělý , ale placený. AVAST free,ale na úkor větších nároků na paměť
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

kuře
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod kuře » 26 bře 2008 17:39

... já jsem si právě stáhnul ESET Smart Security a jasem s ním moc spokojený. Jen se mi neche kupov, Avast měl velkou výhodu tom, že byl free. Takže si budu muset sehnat creck nebo máte někdo creck na ESET Smart Security 3.0.642.0 abych ho nemusel hledat.
Díky na názory.
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 26 bře 2008 17:41

V rámci Chipu AVG s firewallem, naprostá spokojenost.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 26 bře 2008 17:48

amaroun píše:V rámci Chipu AVG s firewallem, naprostá spokojenost.

přesně tak :lol: :lol:

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 26 bře 2008 18:11

Já zakoupil ESET Smart Security a jsem maximálně spokojen! Dokonce odhalil trojského koně co byl v tom mailu od "české spořitelny", AVG 7.5 plná koupená verze ho neodhalila!!! Což něco znamená! Pokud nechcete platit, berte Avast, jinak výrobky ESET navždy...
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 bře 2008 18:15

kuře píše:... já jsem si právě stáhnul ESET Smart Security a jasem s ním moc spokojený. Jen se mi neche kupov, Avast měl velkou výhodu tom, že byl free. Takže si budu muset sehnat creck nebo máte někdo creck na ESET Smart Security 3.0.642.0 abych ho nemusel hledat.
Díky na názory.

tohle bych tu moc nezmiňoval :evil: jinak kdyby se ti ho podařilo cracknout, tak se ti hluboce pokloním.nepodařilo se to cracknout jiným kapacitám :wink: a pokud se podařilo, tak za pár dní to zase nešlo, takže pánové jen plaťte
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”