Ahoj,
měl bych dotaz ohledně antiviru. Který anivir je lepší Nod32 respektive ESET Smart Security nebo Avast. Prosím o nějaké názory a zkušenosti. Já mám dobré zkušenosti z Avsatem.
Děkuji.
Který je lepší ?
Který je lepší ?
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
Re: Který je lepší ?
oh shit už to vidím tu debatu tady no nic já su na straně esetu a vždy budu avasta sem měl asi rok a vyrů bylo až moc s nodem je to vše v klídku a navíc smart security je dobrej balík antivir, anitispyware, antispam a firewall prostě bezva já bod pro něj
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli ches platit,tak NOD,jestli ti staci Free antivir,tak jdi do Avastu ,postaci(je slusny,ale ne enjlepsi).
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já sem rozkodně pro NOD 32 měl sem avast a moc spokojenej jsem s ním nebyl.Takž já rozhodně NODA 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já osobně jsem díky předplatnému CHIP dostal zdarma jinak placeného AVG 7,5 (i s Firewallem) a maximální spokojenost,nakombinoval jsem to se Spywarem Terminatorem a PC mám čisté jak slovo boží..
Jinak měl jsem dlouhou dobu NOD32 a je fakt,že Viry jsem prostě neznal,kdežto AVAST dle mě patří do toho horšího podprůměru...měl jsem ho zhruba 14 dní a letěl pryč..jenže NOD32 se platí a mě nebavilo neustálé prodlužování licence přes Torenty a tak to šlo také pryč,takhle mám legální antivir a je klid...
Jinak měl jsem dlouhou dobu NOD32 a je fakt,že Viry jsem prostě neznal,kdežto AVAST dle mě patří do toho horšího podprůměru...měl jsem ho zhruba 14 dní a letěl pryč..jenže NOD32 se platí a mě nebavilo neustálé prodlužování licence přes Torenty a tak to šlo také pryč,takhle mám legální antivir a je klid...

Jak můžeš srovnávat NOD32 s avastem ? To je jak kdybys vedle sebe postavil boha a jeho trus.
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
můžeš porovnat.v podpisu mám odkaz
jinak NOD je skvělý , ale placený. AVAST free,ale na úkor větších nároků na paměť

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
... já jsem si právě stáhnul ESET Smart Security a jasem s ním moc spokojený. Jen se mi neche kupov, Avast měl velkou výhodu tom, že byl free. Takže si budu muset sehnat creck nebo máte někdo creck na ESET Smart Security 3.0.642.0 abych ho nemusel hledat.
Díky na názory.
Díky na názory.
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
V rámci Chipu AVG s firewallem, naprostá spokojenost.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
amaroun píše:V rámci Chipu AVG s firewallem, naprostá spokojenost.
přesně tak

- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já zakoupil ESET Smart Security a jsem maximálně spokojen! Dokonce odhalil trojského koně co byl v tom mailu od "české spořitelny", AVG 7.5 plná koupená verze ho neodhalila!!! Což něco znamená! Pokud nechcete platit, berte Avast, jinak výrobky ESET navždy...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
kuře píše:... já jsem si právě stáhnul ESET Smart Security a jasem s ním moc spokojený. Jen se mi neche kupov, Avast měl velkou výhodu tom, že byl free. Takže si budu muset sehnat creck nebo máte někdo creck na ESET Smart Security 3.0.642.0 abych ho nemusel hledat.
Díky na názory.
tohle bych tu moc nezmiňoval

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”