File/Folder C:\WINDOWS\system32\woqvwlod.dll not found.
OTMoveIt2 by OldTimer - Version 1.0.4.1 log created on 04092008_162356
Pomozte mi prosím...
Re: Pomozte mi prosím...
Teď bych potřeboval nahodit ten systém... Ať to restartuju, vypnu/zapnu tak komp neustále nahazuje windows až mi sám hodí nabídku vstupu do nouzovýho režimu
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nemá smysl,mě urgovat přes sz. první kontroluji antivirové sekce a sz mě v zásadě spíš ruší.
udělal jsi čištění tím superantispywarem?
log?
ještě zkusíme jednou ten combofix.
použijT-Cleaner smaže vše po Combu,SDFixu,Avengeru,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
vyčisti i CCleanerem
znova stahni combofix na plochu a spust. log pošli pokud bude a všechno pude
//nebudu ti nic namlouvat. vir je nemoc a ne vždy se podaří pacienta uvést do původního zdraví. leč nebudeme házet flintu do žita. doporučuju tedy zcela povypínat vše co není nutné k běhu systému
http://www.extra-pc.cz/otravne_programy ... ra_pc_1207
udělal jsi čištění tím superantispywarem?
log?
ještě zkusíme jednou ten combofix.
použijT-Cleaner smaže vše po Combu,SDFixu,Avengeru,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
vyčisti i CCleanerem
znova stahni combofix na plochu a spust. log pošli pokud bude a všechno pude
//nebudu ti nic namlouvat. vir je nemoc a ne vždy se podaří pacienta uvést do původního zdraví. leč nebudeme házet flintu do žita. doporučuju tedy zcela povypínat vše co není nutné k běhu systému
http://www.extra-pc.cz/otravne_programy ... ra_pc_1207
Díky za včasnou radu... systém je v prdeli, musel sem ho přeinstalovat, už jsem ani nestihl zálohovat si data, protože později sem se nedostal ani do nouzového režimu. A to vše, že sem dal na rady a vymazal věci z knihovny. Ještě jednou děkuji.
Minule jsem zde umístil poznámku aby kdosi použil AVG8 na léčení, ale bylo mě nevhodně odpovězeno. Takže na Suspenzor PC stačí opravdu použít AVG8 (předevčírem přišla aktualizace co to zvládne), léčení trvá zhruba max. dvě hodiny a nemusíš používat nějaký logy a trápit se celý den. Systém potom po vyléčení je rychlý, stabilní, bez závad. 

PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nevím kdo ti radil mazat jaké věci z knihovny. ale tento dálkový způsob odvirování má bohužel i své limity.
takže hlavně to po reinstalu nepřežeň s těmi štíty-nedělá to fakt dobrotu. doporučuju investovat těch usmolenejch osmnáct stovek do ročního předplatného eset smart security a nic jiného.
a není zač
bohužel 
takže hlavně to po reinstalu nepřežeň s těmi štíty-nedělá to fakt dobrotu. doporučuju investovat těch usmolenejch osmnáct stovek do ročního předplatného eset smart security a nic jiného.
a není zač

- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
hroch123 píše:Minule jsem zde umístil poznámku aby kdosi použil AVG8 na léčení, ale bylo mě nevhodně odpovězeno. Takže na Suspenzor PC stačí opravdu použít AVG8 (předevčírem přišla aktualizace co to zvládne), léčení trvá zhruba max. dvě hodiny a nemusíš používat nějaký logy a trápit se celý den. Systém potom po vyléčení je rychlý, stabilní, bez závad.
bohužel,suspenzor nebyl tento problém. a jestli grisoft vymyslel způsob jak zlikvidovat zahnízděnej suspenzorPC,
tak jim gratuluju

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”