Pomozte mi prosím...

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Doggazz!
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Pomozte mi prosím...

Příspěvekod Doggazz! » 09 dub 2008 16:42

File/Folder C:\WINDOWS\system32\woqvwlod.dll not found.

OTMoveIt2 by OldTimer - Version 1.0.4.1 log created on 04092008_162356

Reklama
Doggazz!
nováček
Stav:

Příspěvekod Doggazz! » 09 dub 2008 17:02

Teď bych potřeboval nahodit ten systém... Ať to restartuju, vypnu/zapnu tak komp neustále nahazuje windows až mi sám hodí nabídku vstupu do nouzovýho režimu

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 09 dub 2008 18:45

nemá smysl,mě urgovat přes sz. první kontroluji antivirové sekce a sz mě v zásadě spíš ruší.

udělal jsi čištění tím superantispywarem?
log?

ještě zkusíme jednou ten combofix.

použijT-Cleaner smaže vše po Combu,SDFixu,Avengeru,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
vyčisti i CCleanerem

znova stahni combofix na plochu a spust. log pošli pokud bude a všechno pude

//nebudu ti nic namlouvat. vir je nemoc a ne vždy se podaří pacienta uvést do původního zdraví. leč nebudeme házet flintu do žita. doporučuju tedy zcela povypínat vše co není nutné k běhu systému
http://www.extra-pc.cz/otravne_programy ... ra_pc_1207

Doggazz!
nováček
Stav:

Příspěvekod Doggazz! » 09 dub 2008 19:55

Díky za včasnou radu... systém je v prdeli, musel sem ho přeinstalovat, už jsem ani nestihl zálohovat si data, protože později sem se nedostal ani do nouzového režimu. A to vše, že sem dal na rady a vymazal věci z knihovny. Ještě jednou děkuji.

hroch123
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod hroch123 » 09 dub 2008 20:05

Minule jsem zde umístil poznámku aby kdosi použil AVG8 na léčení, ale bylo mě nevhodně odpovězeno. Takže na Suspenzor PC stačí opravdu použít AVG8 (předevčírem přišla aktualizace co to zvládne), léčení trvá zhruba max. dvě hodiny a nemusíš používat nějaký logy a trápit se celý den. Systém potom po vyléčení je rychlý, stabilní, bez závad. :D
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 09 dub 2008 20:10

nevím kdo ti radil mazat jaké věci z knihovny. ale tento dálkový způsob odvirování má bohužel i své limity.
takže hlavně to po reinstalu nepřežeň s těmi štíty-nedělá to fakt dobrotu. doporučuju investovat těch usmolenejch osmnáct stovek do ročního předplatného eset smart security a nic jiného.
a není zač :wink: bohužel :?

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 09 dub 2008 20:14

hroch123 píše:Minule jsem zde umístil poznámku aby kdosi použil AVG8 na léčení, ale bylo mě nevhodně odpovězeno. Takže na Suspenzor PC stačí opravdu použít AVG8 (předevčírem přišla aktualizace co to zvládne), léčení trvá zhruba max. dvě hodiny a nemusíš používat nějaký logy a trápit se celý den. Systém potom po vyléčení je rychlý, stabilní, bez závad. :D

bohužel,suspenzor nebyl tento problém. a jestli grisoft vymyslel způsob jak zlikvidovat zahnízděnej suspenzorPC,
tak jim gratuluju :lol: takže doporučuju zadat suspenzorPC do gůglu a prohlédnout logy s tohoto i z jiných fór. je to opravdu potvůrka non+ultra :evil:

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”