Dobrý den. Poradí mi prosím někdo jak odstranit vir v BOOT SEKTORU DISKU? (pro laika prosím)
Díky DJ.
VIR V BOOT SEKTORU POMOZTE PROSÍM
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: VIR V BOOT SEKTORU POMOZTE PROSÍM
no,bootviry už se prakticky nevyskytujou. ale přesto by je měla zvládnout většina antivirů.
pokud ho tam samozřejmě nezavádíš opětovně přes disketu.
takže,prosím,trochu víc podrobností a log z hijackthis(návod v podpisu)
pokud ho tam samozřejmě nezavádíš opětovně přes disketu.
takže,prosím,trochu víc podrobností a log z hijackthis(návod v podpisu)
Měl jsem zavirovaný HDD tak jsem ho sformátoval a po instalaci Win.XP naběhlo načítací logo a modrá smrt (je tak rychlá že nejde přečíst anizaznamenat na foto či video).. Kamoš řekl že to bude vir v Boot sektoru jedu na pučený disk ten sata jsem zrušil NTFS tabulku sformátoval (výsledek furt stejný) a LINUX ten disk vůbec nevidí přitom s HW jsem nic nedělal.. S Hijack neumim.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to nebude vir v boot sektoru, ale spíše problém s HW. nejspíš disk a nebo paměti
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Paměti to nejsou to bych tu nebyl ne? a disk po připojení jako druhý disk jede archivuje formátuje... To už mi udělal druhý disk poprvé jsem to řešil koupí většího a ten starý jsem dal jako externí ale teď tu mam ten samý problém zas a 500gb disk 5měsíců starý nevyhodím.. Když dám jakýkoliv jiný disk tak jede normálně tak jsem soudil jestli vir nepoškodil něco v Boot sektoru potřebuji nějaký nástroj čím to zpravit..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše to je závada na disku. Zkus kontrolu disku s opravou chyb. Nejspíše je poškozen zaváděcí sektor. ještě dotaz - jak formátuješ disk před instalací systému - rychle, nebo standardně (pomalu)?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pánové moc děkuji že jste ochotni.. Už se podařilo závadu odstranit. Jste zvědavý čím to bylo? No jak říká švára 90% problémů s PC vyřeší výměna komponenty mezi klávesnicí a židlí
. Ano je to mnou při bootování sata ovladačů jsem vytahl disketu po prvním sosání jenže ona chtěla i ke konci si něco sosnout a to jsem už měl disketu vytáhlou.. To je celé.. Jsem osel.. Kamarád z Irska tvrdí "jo a tak se roděj profíci na tohle už nikdy nezapomeneš" no ja si nemyslím že po 20ti instalacích Windows za jeden den budu profík...
DĚKUJI VÁM VŠEM.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”