Microsoft vypne nelegální Windows Vista. Možná & Článek Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Microsoft vypne nelegální Windows Vista. Možná & Článek
Myslím, že s tím poškozením HW pomocí SW to není až tak nemožné a musím souhlasit s Weslem. Jen tak namátkou- možná by stačilo změnit obnovovovací frekvenci monitoru a ne všechny monitory to umějí ohlídat.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pro Sektora:Mezi tebou a Vashutem jde zřejmě o nepochopení.On nemyslel/a ani to nikde nepsal!!!/,že ti Microsoft odpálí desku,ale ,že pokud se ta deska spálí nebo ji vyměníš za jinou,tak ti zaniká licence OEM.To se všechno týká origo programu .Pokud ho nemáš,tak nevím co o tom debatuješ/tedy o licenci OEM,nemyslím celý téma/.A jak čtu tak je tu i víc lidí co se toho chytlo.Pro Vashuta:Když vidíš,že se tvůj příspěvek ubírá jinou cestou měl by jsi to upřesnit.Tak se hádáte každý o ..No jak se říká:Jeden o koze a druhý o voze.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Radix: Co a kdo je v ČR BSA? Zrušená organizace placená MS, co se sama zrušila aby nemusela platit soudem nařízené pokuty za škody co způsobila. V nynější době nemá v ČR žádnou právní subjektivitu. Neexistuje!

- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RADIX: super video, pobavil jsem se.. pěkná scénka.
X píše:Radix: Co a kdo je v ČR BSA? Zrušená organizace placená MS, co se sama zrušila aby nemusela platit soudem nařízené pokuty za škody co způsobila. V nynější době nemá v ČR žádnou právní subjektivitu. Neexistuje!![]()
![]()
Však já k tomu připojil smajlík.

- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sektor píše:Microsoft ti nikdy nedokáže zamezit tomu, abys na PC nemohl použít nelegální systém.
lze to docela jednoduše (třeba varianta TPM apod)...ale je jasné že oni nechtějí...
Kein píše:abych to ukoncil myslim ze s shodneme zde vsichni na tom ze MS pouze strasi a doufa ze si winy koupi vice lidi...
výborně aspoň někdo to pochopil
X píše:SP1 pro Visty s vylepšenýma ochranama
myslíš odstranění podmínky aktualizace?To je teda ochrana jako blázen.
liborek píše:že pokud se ta deska spálí nebo ji vyměníš za jinou,tak ti zaniká licence OEM
což není pravda.Licence je platná dál ale v případě kontroly SW policií musíš doložit poškozenou desku s potvrzením od prodejce že je vadná.Ale je pravda že Sektor nečte to co ostatní píšou a proto se tady hádá o nesmyslech
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Weslo píše:což není pravda.Licence je platná dál ale v případě kontroly SW policií musíš doložit poškozenou desku s potvrzením od prodejce že je vadná.Ale je pravda že Sektor nečte to co ostatní píšou a proto se tady hádá o nesmyslechliborek píše:pokud se ta deska spálí nebo ji vyměníš za jinou,tak ti zaniká licence OEM
Jejda – tohle by mě velice zajímalo. Zatím mi ještě deska neodešla, ale co kdyby.
Měl bys, prosím, nějaký odkaz?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Weslo:O tom spálení jsem dal kvůli té debatě jako příklad. Pokud dojde ke zničení té desky tak se to dá tímto způsobem.Hlavně jde o upgrade.Tedy se mi jedná o to, pokud si chci dát např lepší desku nebo prostě jinou desku
Co potom??Pak mi nic nepomůže.Zase je ale "chápu",to už by potom nebylo vlastně žádný OEM,to už bych si mohl přehazovat Windows kde se mi zachce.Prostě když nebudeme brát detaily nový Comp/což je deska/,nový Winy!Pokud jde o OEM/Aby mě tu zase nechytali za slovo s krabicema
/.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Weslo: Ne, vylepšené ochrany MS, to čím nyní dělají bubu.
http://notebook.cz/clanky/technologie/2006/TPM/
Jsem zvědavý kdo by si kupoval PC s TPM, či nenechal si okamžitě přidat další čip AntiTPM.
http://notebook.cz/clanky/technologie/2006/TPM/
Jsem zvědavý kdo by si kupoval PC s TPM, či nenechal si okamžitě přidat další čip AntiTPM.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi tak :Může se stát,že někomu zčerná obrazovka a objeví logo o nepravosti OS,ale to by si musel nejdříve stáhnout aktualizaci ,která obsahuje kontrolu na programy obcházející ochranu Windows VISTA a to BIOS OEM hack,STOP Timer a pod. cracky.Bylo by to něco podobného jako WGA .V novém Service Packu 1 to ještě není.A ten kdo má nelegální Windows,tak jistě má vyplé aktualizace,takže si to vědomě přece nestáhne.Microsoft může do budoucna otravovat s tím,že pokud budeš chtít nainstalovat ten a ten program,tak musíš mít stáhlé aktualizace ale kdo by jim na to skočil.Přece musí respektovat i ty zákazníky,kteří nejsou připojeni na internet.
Navíc i díky pirátům se jejich operační systémy staly nejpoužívanějšímy na světě,protože kdyby to fakt nešlo cracknout,tak spousta lidí přejde z placeného softwaru raději na bezplatný Linux a tím pádem by Bill Gates nebyl jedním z nejbohatších lidí planety. 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HE,na svete je tolko nelegalych kopii windowsu ze microsoft moze byt rad ze ten ich legalny ich hlupy amikovia kupuju! Nic v zlom ale vzdy ak vydaju new operacny o par mesiacov musia zasielat zaplaty!! Tato nahanacka za legalnostou vyzera ako totalny pad visty (predaj) a myslia si ze kazdy bude odrazu chciet prave do nich legalny software? Nahrabali dost,legalizacia ich krizu nezazenie! Crack mozno ocakavat ihned po ataku od microsoftu-mozme vsetci kludne spat!Ha!
samael.35
..mno já myslím že "něma problema".. http://www.cdr.cz/a/23606 .. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2976
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 09:21
-
- 3
- 2214
-
od walderan
14 kvě 2025 21:52
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8055
-
od petr22
14 lis 2024 22:30
-
-
- 6
- 7872
-
od zeus