Microsoft vypne nelegální Windows Vista. Možná & Článek Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Microsoft vypne nelegální Windows Vista. Možná & Článek

Příspěvekod guest » 22 dub 2008 21:11

Myslím, že s tím poškozením HW pomocí SW to není až tak nemožné a musím souhlasit s Weslem. Jen tak namátkou- možná by stačilo změnit obnovovovací frekvenci monitoru a ne všechny monitory to umějí ohlídat.

Reklama
liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod liborek » 22 dub 2008 21:17

Pro Sektora:Mezi tebou a Vashutem jde zřejmě o nepochopení.On nemyslel/a ani to nikde nepsal!!!/,že ti Microsoft odpálí desku,ale ,že pokud se ta deska spálí nebo ji vyměníš za jinou,tak ti zaniká licence OEM.To se všechno týká origo programu .Pokud ho nemáš,tak nevím co o tom debatuješ/tedy o licenci OEM,nemyslím celý téma/.A jak čtu tak je tu i víc lidí co se toho chytlo.Pro Vashuta:Když vidíš,že se tvůj příspěvek ubírá jinou cestou měl by jsi to upřesnit.Tak se hádáte každý o ..No jak se říká:Jeden o koze a druhý o voze.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 dub 2008 21:21

Radix: Co a kdo je v ČR BSA? Zrušená organizace placená MS, co se sama zrušila aby nemusela platit soudem nařízené pokuty za škody co způsobila. V nynější době nemá v ČR žádnou právní subjektivitu. Neexistuje! :evil: :evil: :evil:

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 22 dub 2008 21:28

RADIX: super video, pobavil jsem se.. pěkná scénka.
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 22 dub 2008 21:32

X píše:Radix: Co a kdo je v ČR BSA? Zrušená organizace placená MS, co se sama zrušila aby nemusela platit soudem nařízené pokuty za škody co způsobila. V nynější době nemá v ČR žádnou právní subjektivitu. Neexistuje! :evil: :evil: :evil:

Však já k tomu připojil smajlík. :D

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 22 dub 2008 21:39

Sektor píše:Microsoft ti nikdy nedokáže zamezit tomu, abys na PC nemohl použít nelegální systém.

lze to docela jednoduše (třeba varianta TPM apod)...ale je jasné že oni nechtějí...
Kein píše:abych to ukoncil myslim ze s shodneme zde vsichni na tom ze MS pouze strasi a doufa ze si winy koupi vice lidi...

výborně aspoň někdo to pochopil
X píše:SP1 pro Visty s vylepšenýma ochranama

myslíš odstranění podmínky aktualizace?To je teda ochrana jako blázen.
liborek píše:že pokud se ta deska spálí nebo ji vyměníš za jinou,tak ti zaniká licence OEM

což není pravda.Licence je platná dál ale v případě kontroly SW policií musíš doložit poškozenou desku s potvrzením od prodejce že je vadná.Ale je pravda že Sektor nečte to co ostatní píšou a proto se tady hádá o nesmyslech
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 22 dub 2008 21:53

Weslo píše:
liborek píše:pokud se ta deska spálí nebo ji vyměníš za jinou,tak ti zaniká licence OEM
což není pravda.Licence je platná dál ale v případě kontroly SW policií musíš doložit poškozenou desku s potvrzením od prodejce že je vadná.Ale je pravda že Sektor nečte to co ostatní píšou a proto se tady hádá o nesmyslech

Jejda – tohle by mě velice zajímalo. Zatím mi ještě deska neodešla, ale co kdyby.
Měl bys, prosím, nějaký odkaz?
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 22 dub 2008 22:26

Weslo:O tom spálení jsem dal kvůli té debatě jako příklad. Pokud dojde ke zničení té desky tak se to dá tímto způsobem.Hlavně jde o upgrade.Tedy se mi jedná o to, pokud si chci dát např lepší desku nebo prostě jinou desku :o Co potom??Pak mi nic nepomůže.Zase je ale "chápu",to už by potom nebylo vlastně žádný OEM,to už bych si mohl přehazovat Windows kde se mi zachce.Prostě když nebudeme brát detaily nový Comp/což je deska/,nový Winy!Pokud jde o OEM/Aby mě tu zase nechytali za slovo s krabicema :D /.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 dub 2008 23:18

Weslo: Ne, vylepšené ochrany MS, to čím nyní dělají bubu.

http://notebook.cz/clanky/technologie/2006/TPM/

Jsem zvědavý kdo by si kupoval PC s TPM, či nenechal si okamžitě přidat další čip AntiTPM.

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 23 dub 2008 20:16

Asi tak :Může se stát,že někomu zčerná obrazovka a objeví logo o nepravosti OS,ale to by si musel nejdříve stáhnout aktualizaci ,která obsahuje kontrolu na programy obcházející ochranu Windows VISTA a to BIOS OEM hack,STOP Timer a pod. cracky.Bylo by to něco podobného jako WGA .V novém Service Packu 1 to ještě není.A ten kdo má nelegální Windows,tak jistě má vyplé aktualizace,takže si to vědomě přece nestáhne.Microsoft může do budoucna otravovat s tím,že pokud budeš chtít nainstalovat ten a ten program,tak musíš mít stáhlé aktualizace ale kdo by jim na to skočil.Přece musí respektovat i ty zákazníky,kteří nejsou připojeni na internet. :blush: Navíc i díky pirátům se jejich operační systémy staly nejpoužívanějšímy na světě,protože kdyby to fakt nešlo cracknout,tak spousta lidí přejde z placeného softwaru raději na bezplatný Linux a tím pádem by Bill Gates nebyl jedním z nejbohatších lidí planety. :tongue:
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 24 dub 2008 00:44

HE,na svete je tolko nelegalych kopii windowsu ze microsoft moze byt rad ze ten ich legalny ich hlupy amikovia kupuju! Nic v zlom ale vzdy ak vydaju new operacny o par mesiacov musia zasielat zaplaty!! Tato nahanacka za legalnostou vyzera ako totalny pad visty (predaj) a myslia si ze kazdy bude odrazu chciet prave do nich legalny software? Nahrabali dost,legalizacia ich krizu nezazenie! Crack mozno ocakavat ihned po ataku od microsoftu-mozme vsetci kludne spat!Ha!
samael.35

070
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod 070 » 24 dub 2008 05:00

..mno já myslím že "něma problema".. http://www.cdr.cz/a/23606 .. :evil:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek