Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)
Re: Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)
Tomina: Položil jsi otázku, ale sám jsi se nepochlubil 

„Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší?" křičel jedenasedmdesátiletý Strauss a tloukl o stůl svým občanským průkazem.
V minulém tisíciletí jsem studoval konzervatoř, pak jsem učil na hudebkách (z toho jsem jednu – v Týnci nad Sázavou – půl roku dokonce řediteloval, tuším v roce 92).
V současné době pracuji jako operátor v Diakonii ČCE – Středisku pro zrakově postižené (úpravy textů pro hlasový výstup, sazba zvětšeného textu, tisk ve slepeckém písmu, střih audia – zejména načtených knížek, příležitostný průvodce) a neplaceně varhaničím v kostele.
V minulém tisíciletí jsem studoval konzervatoř, pak jsem učil na hudebkách (z toho jsem jednu – v Týnci nad Sázavou – půl roku dokonce řediteloval, tuším v roce 92).
V současné době pracuji jako operátor v Diakonii ČCE – Středisku pro zrakově postižené (úpravy textů pro hlasový výstup, sazba zvětšeného textu, tisk ve slepeckém písmu, střih audia – zejména načtených knížek, příležitostný průvodce) a neplaceně varhaničím v kostele.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak ta instrumentářka může být v poho..
Dobře,jako tvůrce tématu také přispěji:
1) SPŠ Technická Třebíč
obor - Průmyslová ekologie - tedy vznět strojírenství,průmyslu,biologie,geologie,ekologie a v neposlední řadě hafo chemie,která mě velmi bavila..co je však absurdní bylo to,že jsme měli minimum výpočetní techniky
2) Západomoravská Vysoká škola Třebíč
obor - Informační management - tedy vznět ekonomie,sociologie,psychologie,práva a hlavě strašně moc počítačů - tedy databáze,programování,HW architektura,SW,..vše jsem se musel učit od píky..
Napíšu sem ještě jeden nesplněný sen - Muni Brno - obor - Zubní lékařství.. škoda
Dobře,jako tvůrce tématu také přispěji:
1) SPŠ Technická Třebíč
obor - Průmyslová ekologie - tedy vznět strojírenství,průmyslu,biologie,geologie,ekologie a v neposlední řadě hafo chemie,která mě velmi bavila..co je však absurdní bylo to,že jsme měli minimum výpočetní techniky

2) Západomoravská Vysoká škola Třebíč
obor - Informační management - tedy vznět ekonomie,sociologie,psychologie,práva a hlavě strašně moc počítačů - tedy databáze,programování,HW architektura,SW,..vše jsem se musel učit od píky..
Napíšu sem ještě jeden nesplněný sen - Muni Brno - obor - Zubní lékařství.. škoda

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak přátelé,já už jsem v pracovním procesu 31 let.Teď pracuji jako promítač v okresním kině.Je to fajn.Přeji všem pěkný den.
a já jsem na oboru Podnikání a služby v Krnově. Nějaká ta ekonomika, účetnictví a tak. A týden jsem byl na Strojní průmyslovce obor Elektronické počítačové systémy, ale byla to moc velká strojařina na mě a moc kluků, teď mám ve třídě samý baby, tak si nemůžu vůbec stěžovat. Jinak v budoucnu bych chtěl podnikat v oblasti obchodu, mít nějakou prodejnu elektroniky. Ale kdo ví, třeba se někde uchytím se svojí hudbou a budu slavnej

- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA UHERSKÝ BROD - MECHANIK ELEKTRONIK.
sry za caps (už se mi to nechtělo přepisovat)
Ve třetáku se budeme rozhodovat, kam potom, zda-li na multimediální techniku nebo na výpočetní techniku
.Do matury daleko
, protože teprve budeme začínat 
sry za caps (už se mi to nechtělo přepisovat)
Ve třetáku se budeme rozhodovat, kam potom, zda-li na multimediální techniku nebo na výpočetní techniku

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
do školy jsem chodil do děčína na SPŠ-stavební.
makám v O2 - jak už tady párkrát zaznělo - na dohledu xDSL pro GTSN,VOlný,ČRA a podobně.Takže vaše problémy s těmito ADSL jdou přeze mě.
makám v O2 - jak už tady párkrát zaznělo - na dohledu xDSL pro GTSN,VOlný,ČRA a podobně.Takže vaše problémy s těmito ADSL jdou přeze mě.

E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak já příspěju taky jako do všech takovejch diskusí
. Momentálně studuju na Obchodní Akademii Dušní v Praze a přivydělávám si McDonald v ulici Vodičkova, takže jestli tam někdo půjdete, máte možnost mě vidět 
To Weslo: Nemoh bys někde přehodit kabel abych měl 8mb za cenu 2mb

To Weslo: Nemoh bys někde přehodit kabel abych měl 8mb za cenu 2mb

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Já sem školák, zatím na základce. Chystám se na obor IT a stím mi tady všichni pomáháte - v mé životní praxi.

- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Puvodem textilak,stredni,ted 15 let truhlar a doufam ze v relativne nedalekem duchodu pohodar. 

- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak já jsem teď v devítce na základce.Byl jsem přijat na střední školu strojnickou v Olomouci na obor podpora počítačového konstruování.Do budoucna se rozhoduji mezi výškou a nástavbou na elektrotechnické škole, ale to je ještě daleko zatím sem spokojen 

Naposledy upravil(a) CrasherKill dne 01 kvě 2008 17:44, celkem upraveno 1 x.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zapodočeská univerzita - Fakulta elektrotechnicka - Energetika jestli se mi podaří vystudovat tak snad nějaká elektrárna, zdroje energie.. aby vaše compíky měli z čeho čerpat štávu :)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”