Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)

Příspěvekod X » 26 dub 2008 18:03

Tomina: Položil jsi otázku, ale sám jsi se nepochlubil :D

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 26 dub 2008 18:23

„Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší?" křičel jedenasedmdesátiletý Strauss a tloukl o stůl svým občanským průkazem.
V minulém tisíciletí jsem studoval konzervatoř, pak jsem učil na hudebkách (z toho jsem jednu – v Týnci nad Sázavou – půl roku dokonce řediteloval, tuším v roce 92).
V současné době pracuji jako operátor v Diakonii ČCE – Středisku pro zrakově postižené (úpravy textů pro hlasový výstup, sazba zvětšeného textu, tisk ve slepeckém písmu, střih audia – zejména načtených knížek, příležitostný průvodce) a neplaceně varhaničím v kostele.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 26 dub 2008 18:50

Tak ta instrumentářka může být v poho..
Dobře,jako tvůrce tématu také přispěji:

1) SPŠ Technická Třebíč
obor - Průmyslová ekologie - tedy vznět strojírenství,průmyslu,biologie,geologie,ekologie a v neposlední řadě hafo chemie,která mě velmi bavila..co je však absurdní bylo to,že jsme měli minimum výpočetní techniky :lol:
2) Západomoravská Vysoká škola Třebíč
obor - Informační management - tedy vznět ekonomie,sociologie,psychologie,práva a hlavě strašně moc počítačů - tedy databáze,programování,HW architektura,SW,..vše jsem se musel učit od píky..

Napíšu sem ještě jeden nesplněný sen - Muni Brno - obor - Zubní lékařství.. škoda :-(

Scharf Josef
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Scharf Josef » 26 dub 2008 19:00

Tak přátelé,já už jsem v pracovním procesu 31 let.Teď pracuji jako promítač v okresním kině.Je to fajn.Přeji všem pěkný den.

d-pozz
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod d-pozz » 26 dub 2008 19:13

a já jsem na oboru Podnikání a služby v Krnově. Nějaká ta ekonomika, účetnictví a tak. A týden jsem byl na Strojní průmyslovce obor Elektronické počítačové systémy, ale byla to moc velká strojařina na mě a moc kluků, teď mám ve třídě samý baby, tak si nemůžu vůbec stěžovat. Jinak v budoucnu bych chtěl podnikat v oblasti obchodu, mít nějakou prodejnu elektroniky. Ale kdo ví, třeba se někde uchytím se svojí hudbou a budu slavnej :D :D :lol: :lol:

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 26 dub 2008 19:43

STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA UHERSKÝ BROD - MECHANIK ELEKTRONIK.

sry za caps (už se mi to nechtělo přepisovat)
Ve třetáku se budeme rozhodovat, kam potom, zda-li na multimediální techniku nebo na výpočetní techniku :idea: .Do matury daleko ;-), protože teprve budeme začínat ;-)
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 01 kvě 2008 15:55

do školy jsem chodil do děčína na SPŠ-stavební.
makám v O2 - jak už tady párkrát zaznělo - na dohledu xDSL pro GTSN,VOlný,ČRA a podobně.Takže vaše problémy s těmito ADSL jdou přeze mě. :D
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 01 kvě 2008 16:04

Tak já příspěju taky jako do všech takovejch diskusí :D . Momentálně studuju na Obchodní Akademii Dušní v Praze a přivydělávám si McDonald v ulici Vodičkova, takže jestli tam někdo půjdete, máte možnost mě vidět :D

To Weslo: Nemoh bys někde přehodit kabel abych měl 8mb za cenu 2mb :D
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ReCall » 01 kvě 2008 16:48

Já sem školák, zatím na základce. Chystám se na obor IT a stím mi tady všichni pomáháte - v mé životní praxi. :wink: :smile:

mopik
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mopik » 01 kvě 2008 17:30

Puvodem textilak,stredni,ted 15 let truhlar a doufam ze v relativne nedalekem duchodu pohodar. :D

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 01 kvě 2008 17:43

Tak já jsem teď v devítce na základce.Byl jsem přijat na střední školu strojnickou v Olomouci na obor podpora počítačového konstruování.Do budoucna se rozhoduji mezi výškou a nástavbou na elektrotechnické škole, ale to je ještě daleko zatím sem spokojen :D
Naposledy upravil(a) CrasherKill dne 01 kvě 2008 17:44, celkem upraveno 1 x.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod cybernovi » 01 kvě 2008 17:44

Zapodočeská univerzita - Fakulta elektrotechnicka - Energetika jestli se mi podaří vystudovat tak snad nějaká elektrárna, zdroje energie.. aby vaše compíky měli z čeho čerpat štávu :)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”