Červené světlo CPU na desce
Re: Červené světlo CPU na desce
ok, tak já vytáhnu baterku, nechám ji deset vteřin venku a pak zase zpátky... ok postup?
ve zdroji není kabel, zdroj je navíc na off...

- gogo1963
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
ok
Dodatečně přidáno po 1 minutě 42 vteřinách:
pokud nic, zkus tlačítko restart na desce ... některým dělá problém "rychlé spuštění", u tebe je to možn é taky, když už jsi instaloval windowsy ... hm, tak deska si nemá reset tlačítko, zkus reset na čelním panelu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 42 vteřinách:
pokud nic, zkus tlačítko restart na desce ... některým dělá problém "rychlé spuštění", u tebe je to možn é taky, když už jsi instaloval windowsy ... hm, tak deska si nemá reset tlačítko, zkus reset na čelním panelu
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
nic, reset nepomohl... ani vyndání baterky... mno nic, třeba hodit kompa CZC, ať se pobaví... jen doufám, že jsem neodboural desku nebo procák, to bych se šel asi hned věšet... 

Ram máš v A2 alebo v A2+B2, ak máš kit ?Skús aktualizáciu biosu, ak si to pred tým nespravil.
A2+B2, aktualizace mě netrápí, jsem nainstaloval normálně winy, problémy začaly až ve chvíli, kdy jsem zapojoval plotňák... od té doby prd...
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak desku mu museli flešnout kuli podpoře novýho Ryzenu, jedině že by byl ňák "nabořenej" BIOS (nevim teda jak by se to mohlo stát) a nechtěl procák zkousnout, takže proč nedat přeflešnutí BIOSu šanci - otázka tedy esli si na to troufneš, i gdyž to nejni nic složitýho...
- gogo1963
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
zdaleka nejsi jediný, komu se stala podobná věc po instalaci windows ... většinou pomohl reflash biosu pres usb flash button ...
https://forums.tomshardware.com/threads ... d.3371805/
kdo ví, co v tom czc ti dobráci napálili za bios ...
https://forums.tomshardware.com/threads ... d.3371805/
kdo ví, co v tom czc ti dobráci napálili za bios ...
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
takže stáhnout na flash nejnovější biosy, hodit je do vypnutého kompu a zmáčknout tlačítko? .-)
Nezabudni bios rozbaliť.
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
ňák tak, si to přečti přesně... většinou to má bejt fleška USB 2.0 nejlíp, FAT32 a jen ten soubor (možná i přejmenovanej dle pokynů)... v CzC mu museli nainstalovat správnou verzi BIOSu, jinak by to vůbec nerozjel...
ok, flash musí být zformátovaná?
Dodatečně přidáno po 34 vteřinách:
to asi nerozjel... bojím, že jsem odpálil procák, prý je to u ryzenů možné...
Dodatečně přidáno po 34 vteřinách:
to asi nerozjel... bojím, že jsem odpálil procák, prý je to u ryzenů možné...
- gogo1963
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
tady videjko, je to potřeba přejmenovat https://www.youtube.com/watch?v=iTkXunUAriE flashka formát na fat 32
ten stažený rozbalený soubor cca 16 ( MB přejmenuješ na MSI.ROM, hodíš na flashku a jedeš
ten stažený rozbalený soubor cca 16 ( MB přejmenuješ na MSI.ROM, hodíš na flashku a jedeš
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 7656
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 21:50
-
-
Jaký zdroj k této základové desce. x570 gaming edge wifi Příloha(y)
od ManemanTV » 14 pro 2024 13:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4889
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 pro 2024 15:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”