Čistění disku.
Čistění disku.
Mám dotaz: při čištění disku mám zadáne čištění :Komprese starých souborů ,nikdy se nevymaže udaj na O .je to spravne? dik
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Čistění disku.
Kompresi bych ti doporučoval pouze, pokud máš problémy s místem, protože ve výsledném efektu pak zpomaluje systém.
Jedná se vlastně o ,,obyčejné" zkomprimování systémem souborů NTFS (soubor se podbarví modře), které je sice relativně účinné, ale systém má pak více práce s komprimací/dekomprimací dat, když k nim přistupuje.
To, že se ti nikdy nepovede kompresi úplně dokončit, může být způsobeno tím, že je soubor nedostupný nebo poškozený.
Proto bych ti doporučil kontrolu disku-na disk v Tomto počítači pravým-Vlastnosti-Nástroje-Zkontrolovat-zaškrtnout Automaticky opravovat chyby a potvrdit.
Jedná se vlastně o ,,obyčejné" zkomprimování systémem souborů NTFS (soubor se podbarví modře), které je sice relativně účinné, ale systém má pak více práce s komprimací/dekomprimací dat, když k nim přistupuje.
To, že se ti nikdy nepovede kompresi úplně dokončit, může být způsobeno tím, že je soubor nedostupný nebo poškozený.
Proto bych ti doporučil kontrolu disku-na disk v Tomto počítači pravým-Vlastnosti-Nástroje-Zkontrolovat-zaškrtnout Automaticky opravovat chyby a potvrdit.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Dik za radu , ale vymazát se to napodařilo dik
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak zkus ještě ve vyčištění disku na té druhé záložce vymazat všechny body obnovy kromě posledního.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
to jsem taky zkoušel, nemůže to blokovát Sybod? dik
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To bych neřekl, ale pokud máš podezření na virus, tak začni tím, že si dáš sekce HJT log ke kontrole 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4856
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2780
-
od Faster1
23 úno 2025 19:49
-
-
- 3
- 5002
-
od petr22
27 úno 2025 11:31
-
- 8
- 3120
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3140
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”