Mám problém s programem iperf3 a měření propustnosti. Přikálám foto z měření. Měřil jsem 2 způsoby. 1 způsob: notebook připojen přes wi-fi na router, mobil připojen taky přes wi-fi na router. Rychlost v průměru 3 Mbps cca a tady mě zarazila ta ztráta dat, ten poslední sloupec. Je mi divné, že by se ztratilo 89% packetů. 2 způsob je měřený tak, že notebook je připojen kabelem k routeru a mobil přes wi-fi. Nejen, že se zrychlila rychlost přes 20 Mbps, ale i ztráta je do 3% po několika měření. Jak zjistit jestli je chyba v PC nebo v síti? Ještě přikládám příkazy, kterými jsem měřil přes iperf3.
1. obrázky se vkládají sem jako příloha. 2. Viz. můj podpis - základní diagnostika wifi. 3. WiFi je všeobecně nespolehlivá a pomalá. viewtopic.php?f=8&t=212022
Wifi = v 99% pripadu je na vine ruseni desitkami az stovkami cizich siti
Nekde je to tak zarusene, ze se wifi neda pouzit vubec, rychlost je skoro nulova
Vyzkouset presun zarizeni v ramci bytu, jine kanaly na routeru, prejit na 5 GHz jestli to jde - ale treba v panelakach na sidlistich je to HODNE spatne, okolo treba 1500 viditelnych siti a k tomu par stovek skrytych.
zdravím,
včera jsem si všiml, že AMD Master a AMD Adrenalin mi ukazuje nesmyslné hodnoty CPU (takt,teplotu)
Když ale otevřu HW monitor tak tam mi to teploty ukazuje normální viz screen.
Před dvouma dnama mi to nedělalo.
Jediné co se od té doby...
Prrededm se ommlouvam za tto jak pisi, nic mene to neni ma vina...Klacesnicee spattne funguje. Pisee vice znaku pri jeddnom doteku ale cco je horrsi je to , ze drzeni shiftu cci meezerniku nefunguje rovnez dobre...Zkousel jsem vymenit 3...
Poslední příspěvek
Nevím, jak ostatním, ale stále mi není jasné JAK jsi to vyřešil? Měl jsi tam nějaké makro na klávese Windows?