Zmenšení velikosti HDD Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Paolos
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Zmenšení velikosti HDD

Příspěvekod Paolos » 19 kvě 2008 21:50

Začal jsem blíže zkoumak základní desku a zjistil jsem,že mi na ní vynechává ventilátor,může to být tím???

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 19 kvě 2008 22:02

Jaký ventilátor na desce - na procesoru? Buď vadný ventilátor a nebo deska, ale také možná zdroj. Co máš za zdroj - značka a výkon ve W?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Paolos
nováček
Stav:

Příspěvekod Paolos » 19 kvě 2008 22:06

Mám desku od ASUSU A8N-E a na ní je malý ventilátor,který se sekl,teď už se točí,jinak zdroj mám 400W od Maxpower

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 19 kvě 2008 22:11

Tedy ventilátorek na chipsetu - asi bude nutné chladič a ventilátor vyčistit od prachu, přehřívání chipsetu nesvědčí. Pokud to není prachem, zkontroluj zda je dobře připojeno napájení ze základní desky. Vyloučena není ani chyba na základní desce, nebo zdroji.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Paolos
nováček
Stav:

Re: Zmenšení velikosti HDD  Vyřešeno

Příspěvekod Paolos » 20 kvě 2008 17:19

Tak jsem byl dnes v obchodě kvůli HDD a nevěřil jsem vlastním uším,prodavači se to zdálo vše podivné,ale nabidl mi opět výměnu HDD,horší je,že já se už snad budu bát tam ten HADR znovu zabudovat :D .Jinak k tomu ventilatoru chipsetu,sice opravdu zadrhává,ale chipset nepřekračuje teplotu 36°,což je myslím solidní teplota,ale stejně ho asi raději vyměním...jsem sám zvědav,co bude dále,je divné,že starý HADR žádné problémy nemá a jede vesele dále

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”