Zmenšení velikosti HDD Vyřešeno
Re: Zmenšení velikosti HDD
Začal jsem blíže zkoumak základní desku a zjistil jsem,že mi na ní vynechává ventilátor,může to být tím???
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký ventilátor na desce - na procesoru? Buď vadný ventilátor a nebo deska, ale také možná zdroj. Co máš za zdroj - značka a výkon ve W?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mám desku od ASUSU A8N-E a na ní je malý ventilátor,který se sekl,teď už se točí,jinak zdroj mám 400W od Maxpower
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tedy ventilátorek na chipsetu - asi bude nutné chladič a ventilátor vyčistit od prachu, přehřívání chipsetu nesvědčí. Pokud to není prachem, zkontroluj zda je dobře připojeno napájení ze základní desky. Vyloučena není ani chyba na základní desce, nebo zdroji.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: Zmenšení velikosti HDD Vyřešeno
Tak jsem byl dnes v obchodě kvůli HDD a nevěřil jsem vlastním uším,prodavači se to zdálo vše podivné,ale nabidl mi opět výměnu HDD,horší je,že já se už snad budu bát tam ten HADR znovu zabudovat
.Jinak k tomu ventilatoru chipsetu,sice opravdu zadrhává,ale chipset nepřekračuje teplotu 36°,což je myslím solidní teplota,ale stejně ho asi raději vyměním...jsem sám zvědav,co bude dále,je divné,že starý HADR žádné problémy nemá a jede vesele dále

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky - 0
- 3180
-
od Mikik Block
Zobrazit poslední příspěvek
04 zář 2024 15:17
-
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2799
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-