Kogaku je presny priklad pre film "40 rokov panic"....
Kogaku, ty by si mal navstivit odbornika, pretoze tu spamujes forum uz niekolko mesiacov...nikoho to nezaujima. Ku kazdemu prispevku napises slohovku o tom, ako si niekoho zabil a ako ste sa priserne bavili na tychto hrach s tvojimi podobnymi kamaratmi, co potrebuju asi pomoc tiez. Tvoj zivotny uspech je mat doma PC, ktory zapnes a myslis si, ze aky si zaujimavy a vsetci by ta mali uznavat lebo vies dobre tukat na klavesnici a hybat myskou. Daj sa uz konecne liecit.
Povedz mi, ci ti prijde normalne tu spamovat forum tymito nezmyslami. Preco nespamujes nejaky reddit? Aha, lebo tam by ti dali ban, ale tu ti to toleruju tieto prispevky.
CITUJEM "Mám pocit, že "hard-core" případné zájemce odrazuje jako něco ultimátního na skill, i když opak je pravdou.
Díky nízké úrovni počátečního zdraví (30 oproti 150 v běžném MP) většinou na kill stačí jeden zásah,
takže odpadá otravné nahánění/dorážení hopsalů, a i účinnost zbraní se tak částečně srovnává.
Také jsou v private match režimu dostupné všechny (minimum výjimek dle hry) zbraně a jejich doplňky i pro nováčky.
A my to bereme spíše jako příležitost k setkání a pokec při hraní, než že bychom hrotili statistiky apod.
Dobrá hláška se cení nejvíce!

V našem případě (ale hru si samozřejmě lze nastavit téměř libovolně dle vlastních preferencí) nepoužíváme killstreaky,
granáty výjimečně jen ve chvílích dočasného snížení soudnosti, často hrajeme s předem ohlášenými stejnými loadouty.
Také díky menšímu počtu stálých hráčů (3-5) je hra více "reálná", dá se více taktizovat, hraje se více o přežití.
A nejvetší benefit - žádná hopsající konzolová děcka!

CoD jsme začali hrát začátkem loňského roku, předtím mulťák Far Cry (udělal jsem do něj pár map).
Momentálně jsme aktivní tři, dlouhodobě mi přijde optimální počet pro většinu map čtyři hráči (FreeFor All),
ale některé by 6-8 hráčů také snesly. A je i pár map, které se dají hrát jen ve dvou.
Více hráčů ovšem znamená i možnost druhého termínu (kromě stávajícího úterý)."
Ty si uplne mimo reality a fakt potrebujes pomoc odbornika. Ty sa tu sam so sebou rozpravas a myslis si, ze si v nejakej TV reality show, kde ta vsetci pocuvaju a zaujimaju tieto zivotne pribehy v imaginarnom svete....