Hledáme spoluhráče Call Of Duty: Modern Warfare/Black Ops Cold War/Vanguard/Black Ops 6 (private matches)

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Kogaku
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Hledáme spoluhráče Call Of Duty: Modern Warfare/Black Ops Cold War/Vanguard/Black Ops 6 (private matches)

Příspěvekod Kogaku » 30 zář 2025 16:07

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Tak jsem se konečně dokopal k mírnému potunění a přeinstalaci herního kompu na W11, ufff.
(Ještě zbývá sehnat nějaké hezčí kabely k mobo, a přesunout krámstvo z SSD a HDD na M.2.)
((Celková spotřeba při brouzdání/hře do 120/300 W - komp+periferie, 2x monitor, aktivní bedny, modem.))
A jen co ho spustím, zprávy hlásí prodloužení bezplatné podpory W10 o rok! :lol:

Složka Steamu po instalaci CoD 2019-24, Combat Master a World War Legion má 700 GB;
takže pokud by chtěl někdo využít právě probíhající slevy na Steamu (a blížící se Betu BO7),
a rozšířit naše řady (tedy řadu, no... :-D ), možná je dobrý čas k pořízení i 1-2TB disku (než je zdraží).

Dnes večer od 20:30 je na řadě MW III...

Reklama
kellne
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Hledáme spoluhráče Call Of Duty: Modern Warfare/Black Ops Cold War/Vanguard/Black Ops 6 (private matches)

Příspěvekod kellne » 01 říj 2025 08:42

Kogaku píše:
kellne píše:baví tě tady furt spamovat ty hovna ?

Děkuji zamindrákovanému Davidovi Kellnerovi z dalekého východu (Hradec Králové) za opětovné povytažení vlákna! :thumbup:

(Zvláštní je, jak pravidelně a dychtivě tyto "hovna" hltá nejen on - soudě dle počtu shlédnutí vlákna... :lol: )
((Poznámka pro koktavého mmmazala příspěvků: ta citace je tu kvůli tomu, že kellne svůj minulý výblitek
raději sám smazal - tak aby budoucnost nebyla připravena o výlevy jeho ducha.))

A rovnou přidám vyvoněnému čtenářstvu upozornění na blížící se slevy na Steamu,
takže lze v pondělí večer zakoupit/stáhnout/nastavit MW III, který je naplánovaný na příští úterý.

za prvé, nevím proč leakuješ moje jméno | za to bys měl dostat perma BAN. V HK naštěstí nebydlím :D
koukám na toto téma bo nechápu jak někdo může furt dokola hrát CoD a ještě spamovat a lákat lidi :D primitiv jedině no.

a slevy mi jsou k hovnu, hry nekupuju :) zásadně stahuju.

Kogaku
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Kogaku » 01 říj 2025 13:48

Obrázek
kellne píše:za prvé, nevím proč leakuješ moje jméno | za to bys měl dostat perma BAN.
V HK naštěstí nebydlím :D koukám na toto téma bo nechápu jak někdo může furt dokola hrát CoD
a ještě spamovat a lákat lidi :D primitiv jedině no.

Nacionále vytrubuješ na webu sám, ty chytráku, a timto jsi minimálně své jméno a debilitu jen potvrdil! :lol:
A stačí se podívat na tvůj herní profil, aby každý viděl, jak si taková zdarma-herní-socka
svou herní knihovnu od srpna 2013 užívá - u 75 % her je odehráno jen několik (v řádu jednotek) minut.
Ze 187 her máš odehráno: Lost Light - 110 hodin, Earframe - 31, Once human - 10, Fallen Earth Classic - 10, Marvel Rivals - 8,
a pak už se zaměřuješ spíše jen na to nastavení ovládání a odinstalaci - to jen pro představu místního publika. :lol:
U ostatních herních providerů předpokládám obdobně patologicky těkavý vzorec chování.
Takže ano, tvé "hraní" evidentně spočívá jen ve stahování free obsahu, nastavení ovládání, a následném odinstalování;
zcela jasná je i mentální základna a její reálné "socio" problémy...

Tvé hraní je "na hovno", podle projevů na místním fóru (i v jiných vláknech) se dá usoudit,
že tvůj reálný sociální život je také "na hovno". A co jiného s takovým hovňouskem,
než jeho otravné a zbytečné projevy spláchnout s brownlistem na kterém ulpěl tam, kam patří? :evil:

kellne
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod kellne » 01 říj 2025 22:39

Kogaku píše:Obrázek
kellne píše:za prvé, nevím proč leakuješ moje jméno | za to bys měl dostat perma BAN.
V HK naštěstí nebydlím :D koukám na toto téma bo nechápu jak někdo může furt dokola hrát CoD
a ještě spamovat a lákat lidi :D primitiv jedině no.

Nacionále vytrubuješ na webu sám, ty chytráku, a timto jsi minimálně své jméno a debilitu jen potvrdil! :lol:
A stačí se podívat na tvůj herní profil, aby každý viděl, jak si taková zdarma-herní-socka
svou herní knihovnu od srpna 2013 užívá - u 75 % her je odehráno jen několik (v řádu jednotek) minut.
Ze 187 her máš odehráno: Lost Light - 110 hodin, Earframe - 31, Once human - 10, Fallen Earth Classic - 10, Marvel Rivals - 8,
a pak už se zaměřuješ spíše jen na to nastavení ovládání a odinstalaci - to jen pro představu místního publika. :lol:
U ostatních herních providerů předpokládám obdobně patologicky těkavý vzorec chování.
Takže ano, tvé "hraní" evidentně spočívá jen ve stahování free obsahu, nastavení ovládání, a následném odinstalování;
zcela jasná je i mentální základna a její reálné "socio" problémy...

Tvé hraní je "na hovno", podle projevů na místním fóru (i v jiných vláknech) se dá usoudit,
že tvůj reálný sociální život je také "na hovno". A co jiného s takovým hovňouskem,
než jeho otravné a zbytečné projevy spláchnout s brownlistem na kterém ulpěl tam, kam patří? :evil:

ty jsi hodně ubohá socka :) soudíš člověka a vůbec nic nevíš. Většinu her na PC jedu offline bo jsou stažený/cracknutý. Na Steamu skoro nic nehraju, a další věc: mraky let jsem hrál pouze PS4/PS5 a tam jsem koupil a hrál spoustu her. Takže mě soudit podle Steam profilu je dost ubohé....

ale děkuju, že ti stojím za to aby jsi vypl CoD a šel pátrat jak kdybych byl nějaká celebrita :D holt máš asi hodně času a nudíš se.
užívej debilní CoD, které je každý rok stejné :) CoD enjoyer...nejvíc tupé ovečky...

Kogaku
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Kogaku » 03 říj 2025 16:10

kellne píše:ty jsi hodně ubohá socka :) soudíš člověka a vůbec nic nevíš. Většinu her na PC jedu offline bo jsou stažený/cracknutý. Na Steamu skoro nic nehraju, a další věc: mraky let jsem hrál pouze PS4/PS5 a tam jsem koupil a hrál spoustu her. Takže mě soudit podle Steam profilu je dost ubohé....

ale děkuju, že ti stojím za to aby jsi vypl CoD a šel pátrat jak kdybych byl nějaká celebrita :D holt máš asi hodně času a nudíš se.
užívej debilní CoD, které je každý rok stejné :) CoD enjoyer...nejvíc tupé ovečky...

Po kulturním obohacení celebritou královéhradecké scény dezolátů Davidem Kellnerem,
miliardářem oblažujícím davy svých šílících fanoušků instalatérství zdarma nebo "offline bo jsou stažený/cracknutý",
je již mnohým jasné, proč preferujeme PC hráče vyššího věku, a vyhýbáme se mentalitě hráčů s konzolemi. :lol:

Obrázek

Na zítřek večer (sobota 20:00) je v jednání pařba MW nebo MW III - dle dohody zúčastněných.
Pokud by měl někdo zájem se přidat, přes SZ bych zaslal link na hlasovou komunikaci.
Naposledy upravil(a) Kogaku dne 03 říj 2025 23:45, celkem upraveno 1 x.

kellne
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod kellne » 03 říj 2025 23:35

Kogaku píše:Po kulturním obohacení celebritou královéhradecké scény dezolátů Davidem Kellnerem,
miliardářem oblažujícím davy svých šílících fanoušků instalatérství zdarma nebo "offline bo jsou stažený/cracknutý",
je již mnohým jasné, proč preferujeme PC hráče vyššího věku, a vyhýbáme se mentalitě hráčů s konzolemi. :lol:

Obrázek

Na zítřek večer (sobota 20:00) je v jednání pařba MW nebo MW III - dle dohody zúčastněných.
Pokud by měl někdo zájem se přidat, přes SZ bych zaslal link na hlasovou komunikaci.

ty jsi fakt debil viď. Sám seš dezolát, spocenej u CoD | najdi si práci a dělej něco.
Fakt ubožák tenhle týpek, vůbec neví a odsuzuje. Sbohem.

AirCrew
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod AirCrew » 05 říj 2025 16:02

Kogaku je presny priklad pre film "40 rokov panic"....

Kogaku, ty by si mal navstivit odbornika, pretoze tu spamujes forum uz niekolko mesiacov...nikoho to nezaujima. Ku kazdemu prispevku napises slohovku o tom, ako si niekoho zabil a ako ste sa priserne bavili na tychto hrach s tvojimi podobnymi kamaratmi, co potrebuju asi pomoc tiez. Tvoj zivotny uspech je mat doma PC, ktory zapnes a myslis si, ze aky si zaujimavy a vsetci by ta mali uznavat lebo vies dobre tukat na klavesnici a hybat myskou. Daj sa uz konecne liecit.

Povedz mi, ci ti prijde normalne tu spamovat forum tymito nezmyslami. Preco nespamujes nejaky reddit? Aha, lebo tam by ti dali ban, ale tu ti to toleruju tieto prispevky.

CITUJEM "Mám pocit, že "hard-core" případné zájemce odrazuje jako něco ultimátního na skill, i když opak je pravdou.
Díky nízké úrovni počátečního zdraví (30 oproti 150 v běžném MP) většinou na kill stačí jeden zásah,
takže odpadá otravné nahánění/dorážení hopsalů, a i účinnost zbraní se tak částečně srovnává.
Také jsou v private match režimu dostupné všechny (minimum výjimek dle hry) zbraně a jejich doplňky i pro nováčky.
A my to bereme spíše jako příležitost k setkání a pokec při hraní, než že bychom hrotili statistiky apod.
Dobrá hláška se cení nejvíce! :lol:

V našem případě (ale hru si samozřejmě lze nastavit téměř libovolně dle vlastních preferencí) nepoužíváme killstreaky,
granáty výjimečně jen ve chvílích dočasného snížení soudnosti, často hrajeme s předem ohlášenými stejnými loadouty.
Také díky menšímu počtu stálých hráčů (3-5) je hra více "reálná", dá se více taktizovat, hraje se více o přežití.
A nejvetší benefit - žádná hopsající konzolová děcka! :lol:

CoD jsme začali hrát začátkem loňského roku, předtím mulťák Far Cry (udělal jsem do něj pár map).
Momentálně jsme aktivní tři, dlouhodobě mi přijde optimální počet pro většinu map čtyři hráči (FreeFor All),
ale některé by 6-8 hráčů také snesly. A je i pár map, které se dají hrát jen ve dvou.
Více hráčů ovšem znamená i možnost druhého termínu (kromě stávajícího úterý)."

Ty si uplne mimo reality a fakt potrebujes pomoc odbornika. Ty sa tu sam so sebou rozpravas a myslis si, ze si v nejakej TV reality show, kde ta vsetci pocuvaju a zaujimaju tieto zivotne pribehy v imaginarnom svete....

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 05 říj 2025 16:58

klíč.jpg
klíč.jpg (8.83 KiB) Zobrazeno 1090 x
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”