Poradte prosim.Potrebujem zvysit hlasitost mp3 suboru.Ide mi oto,aby mi prehravac pri urcitej hlasitosti konkretny upraveny subor prehraval hlasnejsie ako neupravene.V akom softe to mozem najjednoduxsje spravit?
Dikes...
Mp3 hlasitost Vyřešeno
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mp3 hlasitost
Zkus MP3Gain
-
- Pohlaví:
Vítám Tě na PC-Help.
Ty chceš abys např. když máš na MP3 20 skladeb jedna z nich hrála hlasitěji?
Možná by se dala stáhnout do PC, v programu Audacityupravit a znova nahrát na PC, ale nejsem si jistý, že to Audacity umí.
Ty chceš abys např. když máš na MP3 20 skladeb jedna z nich hrála hlasitěji?
Možná by se dala stáhnout do PC, v programu Audacityupravit a znova nahrát na PC, ale nejsem si jistý, že to Audacity umí.
Dik za info.
:-)
Vpodstate mi ide ototo:
V praci pocuvam mp3 knihy,no niekedy mi na pohodlne pocuvanie nestaci max. hlasitost,pretoze pracujem v hlucnom prostredi a mavam v usiax stuple.Takze hladam sposob ako to vyriesit.Vecer vyskusam uvedene programy a uvidim...
:-)
Vpodstate mi ide ototo:
V praci pocuvam mp3 knihy,no niekedy mi na pohodlne pocuvanie nestaci max. hlasitost,pretoze pracujem v hlucnom prostredi a mavam v usiax stuple.Takze hladam sposob ako to vyriesit.Vecer vyskusam uvedene programy a uvidim...
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten MP3Gain by měl být ideální - mělo by to jít udělat hromadně (nastavením vyšší hladiny dB).
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Funkce, která toto umí, je součástí každého audioeditoru Audacity nevyjímaje, a jmenuje se Normalizace hlasitosti nebo Normalizace úrovně . Pracuje tak, že zvýší úrověň celé nahrávky tak, aby nejvyšší špička , která se v souboru vyskytuje, dosáhla právě maximální možné hodnoty a nedošlo při tom k přebuzení a tím zkreslení záznamu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zdravim.
Takze som vyskusal ten MP3Gain a je to presne to co som potreboval.Jednoduxe a ucinne :-)
Vrela vdaka za pomoc.Najs dej prajem...
Takze som vyskusal ten MP3Gain a je to presne to co som potreboval.Jednoduxe a ucinne :-)
Vrela vdaka za pomoc.Najs dej prajem...
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravim já ten Mp3Gain taky zkoušel 2x a vždycky mi to napsalo nějakou chybu při instalaci a pak když jsem to zpouštěl tak taky něco o windowsech to psalo !
Gigabite Z68P-DS3 , Intel Core i5 2500K , Corsair 4Gb DDR3-1600 , Ati Radeon HD5770 Vapor-X , Eurocase 400W , Westerd Digital Caviar Green 1000GB
Mne sa nainstaloval bez problemov.Fungujem na viste 64.
Tu xybovu hlasku semtam vyhodi aj mne,ale ignorujem ju a upravene mp3 funguju vpohode... Nakolko som len pouzivatel-amater,nevjem kde by mohla byt xyba...
Tu xybovu hlasku semtam vyhodi aj mne,ale ignorujem ju a upravene mp3 funguju vpohode... Nakolko som len pouzivatel-amater,nevjem kde by mohla byt xyba...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1371
-
od maiki