Dotaz se tyka synchronizace formatu avi a sup.
Jde k filmu ve formatu avi pridat titulky ve formatu sup ??
Muj DVD prehravac takhle titulky nebere a ani ve formatu srt je nevidi .
Divne taky je,ze neumi zobrazit u tohodle cd ani Titlelist.
poradte prosim .
AVI a SUP Vyřešeno
Re: AVI a SUP
Tak jeste neco.
Jakou ma vubec zkratku DVDvideo format???
Zkousim avicko prekomprimovat do tohodle DVD formatu,ale nevim jestli mi to pak ty
titulky ukaze.
Jakou ma vubec zkratku DVDvideo format???
Zkousim avicko prekomprimovat do tohodle DVD formatu,ale nevim jestli mi to pak ty
titulky ukaze.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
DVD formát by měl bejt .vob
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
DVD není formát videa, DVD je zkratka označení nosiče dat - Digital Versatile Disc. Základním formátem videozáznamu na DVD je MPEG.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Doplním -MPEG-2(mainconcept).Při vypalování se akorát video a audio převádí do souborů do souborů VIDEO_TS a AUDIO_TS(jen pro DVD-AUDIO) , aby bylo možno tento formát přehrát ve stolních přehrávačích.
To alf: Pleteš si pojmy do DVD se nahrává MPEG-2(720x576,25i), viz výše a na CD se vypaluje standard VCD (MPEG-1 352x288/25 snímků a audio MPEG-1 Layer 2) a SVCD( MPEG-2, 480x576-PAL, 25snímků,audio MPEG-2 včetně 5.1). V dnešní době je nesmysl , při ceně médií DVD(-+R/RW) něco vypalovat na CD.
Vypaluj na standard DVD, titulky bere .srt i .sub všechny novější přehrávače.Upřednostňuji sice kvalitu , ale dá se vypalovat i v DivX nebo XVid, pokud má přehrávač registrovaný kodek.
To alf: Pleteš si pojmy do DVD se nahrává MPEG-2(720x576,25i), viz výše a na CD se vypaluje standard VCD (MPEG-1 352x288/25 snímků a audio MPEG-1 Layer 2) a SVCD( MPEG-2, 480x576-PAL, 25snímků,audio MPEG-2 včetně 5.1). V dnešní době je nesmysl , při ceně médií DVD(-+R/RW) něco vypalovat na CD.
Vypaluj na standard DVD, titulky bere .srt i .sub všechny novější přehrávače.Upřednostňuji sice kvalitu , ale dá se vypalovat i v DivX nebo XVid, pokud má přehrávač registrovaný kodek.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
SUP? nemá to být SUB? Žádné titulky s příponou sup neznám!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ano ,ale DVD prehravac umi cist pouze nektere zkratky formatu napr. VOB.
A to jsem potreboval vedet diky.
A to jsem potreboval vedet diky.
Mozna se pletu ale jsou titulky .BUP ??
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
No tak uz vim ze BUP je vlastne zaloha souboru INFO.
A tusim ,ze SUP je bitmapovy format pro titulky,ale vlastne
nerozumim tomu jak pridat titulky na DVD kdyz prehravac umi jenom VOB titulky.
A tusim ,ze SUP je bitmapovy format pro titulky,ale vlastne
nerozumim tomu jak pridat titulky na DVD kdyz prehravac umi jenom VOB titulky.

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To je IFO soubor..,.a ne info. Chtělo by to trochu podrobnější rozbor, zadal jsi málo detailů. Juknul jsi sem?
viewtopic.php?f=19&t=4824
http://www.ovsem.net/software/jak-prida ... do-dvd-iii
viewtopic.php?f=19&t=4824
http://www.ovsem.net/software/jak-prida ... do-dvd-iii
Naposledy upravil(a) jaro3 dne 13 zář 2008 20:45, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to DVD přehrávač nebo DVD/Divx?
Nejlepší bude když použiješ DivxToDVD converter
IMHO v tom máš v tom hokej jak Jágr....
Nejlepší bude když použiješ DivxToDVD converter
IMHO v tom máš v tom hokej jak Jágr....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”