v HDD při načítaní windows cvakne
Kdyz zapnu PC tak vse probehne vporadku test ramek atd. a kdyz zacne nacitat windows tak v HDD (HDD je ST3250620A a mam asi tak 4 roky) cvakne a PC (mam asi tak 5,5 roku) zamrzne ani 1hodinu nepomohlo cekat a musim ho restartovat porad se to opakuje (nikdy se nedostanu do windowsu) ani v nouzovem rezimu proste nijak. Windows jsem preinstaloval snak 10x a porad se to opakuje. A ted jedu na zaloznim disku a slape normalne. A potrebuji radu mam koupit novi HDD nebo to muze delat neco jineho napr. zdroj (ma celkem 40 000 hodim chodu).
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: v HDD při načítaní windows cvakne
Ahoj,
podle toho, co píšeš, a to, že jiný disk ti funguje bez problémů, tak bych to viděl na vadný disk. Pokud by to bylo zdrojem (stalo se mi už na dvou PC), tak by nejel ani ten druhý disk. Toť můj názor...
podle toho, co píšeš, a to, že jiný disk ti funguje bez problémů, tak bych to viděl na vadný disk. Pokud by to bylo zdrojem (stalo se mi už na dvou PC), tak by nejel ani ten druhý disk. Toť můj názor...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k tomu co jsi uvedl, je s nejvyší pravděpodobnosti vadný disk. Můžeš jej otestovat v jiném PC v zapojení jako druhý disk, zda se načte.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tohle znám, určitě je to HDD
-
- Pohlaví:
S největší pravděpodobností hard odchází - přetáhni si data ať o ně nepřijdeš.
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si nějaké Live cd Linuxu a zkus ho, budeš mít jistotu.
Lenovo Thinkpad Edge 15
Kdyz ho pripojim jako dalsi HDD k tomu zaloznimu a nacitam windows ze zalohy tak nic necvaka. Data jsem si zalohoval probehloto vpohode, ale zkusil jsem z toho HDD zapnou aplikacku u ktere vim na 100% ze se pokazde zamrzl, ale on neramrzl a to mi nejde do hlavi. Jestli to je tim ze windows jede ze zalohy nebo ze je min namahan???
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkontroluj ho utilitou od výrobce.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odchadza ti HDD,na old pc mi to urobilo cca 5x a bolo po HDD.
samael.35
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
To cvaknutí značí, že s HDD není něco v pořádku. Udělal bych si radšíi zálohu dat.
Asus K55VJ
omlouvám se že po tak dlouhé době píšu ten hdd mi dál slouží do WD DIGITAL jsem si stahl program na opravu hdd a našlo to přez 10 000 sektorů vháji. ten program to opravil a teď mi hdd slouží dál bez cvakaní
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2482
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4950
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
30 srp 2024 09:29
-
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2488