Mam procesor AMD Athlon 1.45GHz, 512MB RAM, Zakladni desku ASUS A7V8X-X a grafickou kartu Ati Radeon 9200 128MB. I po formatu a novym systemu mi pocitac pada, kdyz jsem zakazal grafarnu celkem drzi, je mozny ze by spolu tyhle komponenty nejak nesedely. Ja uz fakt nevim co s tim Nebo jaky ovladace by jste mi na to doporucili?? Diky za odpoved
Tak to ti fakt nevim. 300 W by ti mnelo na takovy comp stacit. Mozna to bude i tim ze ten hardware nebude sedet. Zkus si od nekoho pujcit tu grafiku a uvidis.
Co dělají větráky? Jaká je teplota v bedně? Kolik prachu je nalepeno na chladičích?
Díval jsem se do manuálu od základní desky. Píšeš, že jsi zakázal grafiku, ale tato deska by měla mít jen integrovaný zvuk. Ten rozhodně doporučuji vypnout. Zatím vždy, když jsem řešil jakýkoliv problém na PC, kde byla integrovaná zvukovka, spolehlivě pomohla její náhrada za PCI kartu. Ve tvém případě bych však sázel především na teplo.
Na procaku mam 46°C a v bedne asi 33°C. Vetraky vali v pohode(teda jako myslim ze jedou), jinak se snazim aby v pocitaci moc prachu nebylo. A zvukovku nepouzivam jinou nez tu integrovanou. Ted jsem si stahl z internetu ovladac ale nejakej starej, takze to nepada ale grafika je uplne v haji, proste se mi seka jen blby rolovani stranek. A kdyz si stahnu novej ovladac tak se to neseka ale pada
Tak tu zvukovku jsem zakazal a nainstaloval si novy ovladace na grafarnu, takze grafika uz se neseka. Ale co je horsi ze to jeste i tak obcas spadne, merim teplotu na grafice a i kdyz nic nehraju nebo tak, tak je na ni neco pres 40°C, tak nevim jestli to neni moc?
po několika letech používání jsem se rozhodl přeinstalovat windows na mém notebooku. Klasicky přes flash disk, žádný problém vše se podařilo a ntb běží jako nový. Bohužel ale jsem si večer všimnul, že se výrazně zhoršila kvalita zvuku z...
Poslední příspěvek
Přesně tak. Jestli sluchátka hrají stejně, nehledej chybu v driverech, ale v obslužných aplikacích zvukové karty.
EDIT. Zvuk mi přijde takový ''suchý'', Výrazem suchý označují zvukaři zvuk bez dozvuku (prostoru, hallu). Neměl jsi před reinstalací W...
Zdravím, chtěl bych se zeptat, čistil jsem PC jako obvykle (stlačeným vzduchem) - jedná se o PC, který mám v popisku. PC jsem pokládal na různé strany, snažil jsem se jej pokládat opatrně jako obvykle. Nicméně po zapnutí se hlasitě rozběhlo přídavné...
Poslední příspěvek
Aha, to by taky dávalo smysl. Původně jsem si spíš myslel, jestli tam nevznikla nějaká usazenina třeba někde víc ve spod a tímhle se potom neprojevila a jak jsem to udělal znovu zas neproštouchla.