Rozdělení hry na dve DVD
Rozdělení hry na dve DVD
Zdar. potřeboval bych poradit, jak mam rozdelit hru, ktera ma 7,15Gb, na dve DVD tak, aby mi potom sla nainstalovat z tech dvou DVD??? dik moc za odpovedi
Re: Rozdělení hry na dve DVD
Nijak. Nepojede to. Je ti líto asi 40,- Kč?
Přes WinRAR, ale to by jsi pak musel obě DVD nahrát na disk a spojit je. Nebo si kup dvouvrstvý DVD.
Bud to rozděl HJSplitem a potom to musíš zase spojit do hromady nebo si kup http://www.netra.cz/medium-dvdr-dl-verb ... 76330.html to je nejlepší varianta
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
I Total Commander umí rozdělit DVD na kolik disků chceš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ahoj ja som to urobil jednoducho vsetky subory okrem .cab som dal do jednej slozky a dal instalovat hra si potom
viziada subory ktore chybaju pak uz len dohadzujes a pises si do poznamkoveho bloku za radom ake pita. ak slozka dosiahne 3GB tak uz iba vypalim
viziada subory ktore chybaju pak uz len dohadzujes a pises si do poznamkoveho bloku za radom ake pita. ak slozka dosiahne 3GB tak uz iba vypalim
Dneska jsem sehnal dvouvrstvé DVD (DVD9) Verbatim 2,4x za 35,- Kč (AutoCont). Pokud si upravíš DVD9 na 2xDVD(5) jakýmkoli způsobem, budeš muset stejně nejdříve přetahovat soubory na harddisk (slučovat/dekomprimovat/...) a teprve z něho instalovat. Celkem zbytečná práce a nutnost mít dost volného místa (dvojnásobek) na harddisku.
diky vsem za odpoved, vyresil sem to teda tim dvouvrstvym DVD
Jde to ..... napiš o jakou hru jde .. na netu jsou dostupné návody jak rozdělit DVD9 na DVD5 bez problému pro instalování
viz tady : viewtopic.php?f=36&t=30984&p=194926
ale musí se dohledat.
viz tady : viewtopic.php?f=36&t=30984&p=194926
ale musí se dohledat.
Kdyby sis to pročetl, tak tam jde o slučování, konvertování z několika CD na 1 DVD. Možná kdesi existují návody na rozdělení DVD9 na 2 DVD, ale je to dost práce a v tomto případě se nevyplatí.
X: nic práce na tom neni pokud máš návod jak udělat. cám pár her jsem si udělal a jde mi to na 100%
// Citace nebyla nutná, proto jsem ji smazal.
// Pro běžné odpovědi používej tlačítko ODPOVĚDĚT.
// Je-li (pro lepší pochopení) citace potřeba, cituje jen tu část příspěvku, na kterou reaguješ.
// Obecně však většinou stačí, když zvýrazníš jméno toho, na koho reaguješ (viz moje úprava)
// Myloš
// Citace nebyla nutná, proto jsem ji smazal.
// Pro běžné odpovědi používej tlačítko ODPOVĚDĚT.
// Je-li (pro lepší pochopení) citace potřeba, cituje jen tu část příspěvku, na kterou reaguješ.
// Obecně však většinou stačí, když zvýrazníš jméno toho, na koho reaguješ (viz moje úprava)
// Myloš
jednalo se o brothers in arms - hells highway, ale uz sem to vypalil na to dvouvrstve. sem si myslel, ze mechanika na mem starsim pc to neveme, tak proto sem to chtel udelat, ale vzala to v klidu, tak sem to tak nechal
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4718
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”